Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Suomen Tukkusähkö Oy on vuonna 2012 perustettu puolueeton sähkönhankinnan asiantuntijakumppani, joka auttaa yrityksiä ja julkista sektoria sähkökustannusten minimoinnissa modernilla ja tehokkaalla hankintamenetelmällä. TukkuSähkö-palvelumme lisää suosiotaan ja kasvamme nopeaa vauhtia. Muutamme juuri uusiin suurempiin tiloihin ja palkkaamme Ouluun lisää luotettavia ja ahkeria henkilöitä ajanvaraajan tehtäviin. Aikaisemmalla työkokemuksella ei ole merkitystä. Tuletpa miltä alalta tahansa, koulutamme sinut tulevaan tehtävään. Meillä on toimiva ja innostunut työyhteisö sekä tietokonepohjainen soittojärjestelmä, joka mahdollistaa huipputulokset.

PALKKAAMME NYT:
Ajanvaraajia, päivävuoro (5 henkilöä).
Toimistomme sijaitsee Oulussa.
Provisiopalkkaus 1000-2500€/kk + bonukset. Takuupalkka.

Lupaamme kaikkeen työhön koulutuksen, henkilökohtaisen perehdyttäjän ja reilun talon hengen. Valtaosa menestyvistä työntekijöistämme on tullut aivan muilta aloilta.

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto järjestää yhdessä Suomen tukkusähkö oy:n kanssa infon avoimista työpaikoista Maanantaina 17.10.2016 kello 14:00 TE-toimiston Oulun asiointipaikan auditoriossa (Torikatu 34-40 Oulu). Ilmoittaudu infotilaisuuteen mukaan viimeistään perjantaina, 14.10.2016 sähköpostilla osoitteeseen asiantuntijat@suomentukkusahko.fi . Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Tervetuloa mukaan kuulemaan lisää työpaikoista!

Tutustu yritykseemme verkkosivuillamme:
www.suomentukkusahko.fi

Ota yhteyttä heti! Soita p. 0400 952291 ja tule tutustumaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Web-osoite: http://www.suomentukkusahko.fi Työnantaja: Suomen Tukkusähkö Oy Sijainti: Vankanlähde 7, 91100 II Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Markus Reinikainen 0400952291 markus.reinikainen@suomentukkusahko.fi Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vankanlähde 7, 91100 II

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Tukkusähkö Oy Y-tunnus 2393969-4 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

457 061 € 66 %

Liiketoiminnan tulos

78 134 € 158 %

Henkilöstö

4 -2

Liikevoitto-%

17 % 135 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajanvaraaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Tukkusähkö Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ii , osoitteessa Vankanlähde 7, 91100 II . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa