Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Terveystoimittaja

Bonnier Business Forum Oy

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Lääkärit valitsivat Terveystalon Suomen kiinnostavimmaksi työnantajaksi myös vuonna 2016
MediUutiset / Millward Brown

Haen Kajaaniin

YLEISLÄÄKÄRIÄ

työsuhteiseksi tai ammatinharjoittajaksi. Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Sinulla on kokemusta yleislääkärin tehtävistä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Tehtävässä pääset kehittämään osaamistasi ja tekemään pitkäjänteistä työtä.

Tarjoan sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän, kannustavan työyhteisön, viihtyisät toimitilat sekä hyvät tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet. Meillä on mukava ja rento työilmapiiri!

TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ

vakituiseen työsuhteeseen tai ammatinharjoittajaksi huolehtimaan kanssamme asiakasyritystemme työntekijöiden terveydestä ja hyvinvoinnista. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan.

Toivon sinulta kokemusta työterveyslääkärin/ yleislääkärin tehtävistä. Haluat kehittää osaamistasi edelleen ja tehdä pitkäjänteistä työtä. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoan sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän, kiinnostavat asiakkuudet kannustavassa työilmapiirissä sekä hyvät tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet. Työnkuva on sovittavissa koulutuksesi ja kokemuksesi mukaan. Meillä voit myös erikoistua työterveyshuoltoon. Sovimme yhteistyön yleiset ehdot joustavasti ja sinua kannustavasti.

Innostuitko?

Otathan yhteyttä, kerron mielelläni lisää. Voit myös jättää yhteystietosi oheisella hakulomakkeella tai lähettää viestiä rekrytointi@terveystalo.com, niin otamme sinuun yhteyttä.

Tervetuloa Terveystaloon!

Ystävällisin terveisin, Päivi

Päivi Piisilä
yksikönjohtaja
puh. 050 533 4411

Terveystalo on verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja 170 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti yli 6 800 terveydenhuollon ammattilaista, ja on Suomalaisen Työn Liiton jäsen. Terveystalon verojalanjälki vuonna 2015 oli yhteensä 75,7 miljoonaa euroa ja samana vuonna Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen 68,6 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com

TERVEYSTALO on savuton työpaikka.

Web-osoite: http://www.terveystalo.com Työnantaja: Suomen Terveystalo Oy Sijainti: 87100 KAJAANI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja mielellään antaa yksikönjohtaja Päivi Piisilä, puh. 050 533 4411 Ilmoitus jätetty: 20.09.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 87100 KAJAANI

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Terveystalo Oy Y-tunnus 1093863-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yleislääkäri, työterveyslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Terveystalo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 87100 - Kajaani , osoitteessa 87100 KAJAANI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 54 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus