Duunitori suosittelee
Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Työpaikkakuvaus

Lääkärit valitsivat Terveystalon Suomen kiinnostavimmaksi työnantajaksi myös vuonna 2016 (MediUutiset / Millward Brown)

Haen Oulun eteläiselle alueelle

VASTAAVAA TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ JA TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ

Vastaavana työterveyslääkärinä -

johdat työterveyshuollon tiimiämme yhteistyössä yksikönjohtajan kanssa, ja vastaat työterveyshuollon tuloksellisesta toiminnasta ja laadusta Oulun eteläisellä alueella. Käytössäsi ovat hyvät johtamisen sähköiset työkalut sekä vastaavien lääkäreiden kollegaverkosto. Edellytämme sinun olevan työterveyshuollon erikoislääkäri tai olet erikoistumassa työterveyshuoltoon.

Asiakasvastaavana työterveyslääkärinä -

huolehdit kanssamme asiakasyritystemme työntekijöiden työterveydestä ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista osana moniammatillista tiimiämme. Olet erikoistunut tai erikoistumassa oleva työterveyslääkäri, ja sinulla on kokemusta työterveyden monipuolisista tehtävistä. Haluat kehittää osaamistasi edelleen ja tehdä pitkäjänteistä työtä sekä kehittää yksikön toimintaa. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Työsuhteen ehdot sovitaan joustavasti ja kannustavasti. Myös osa-aikaisuus ja ammatinharjoittajana toiminen on mahdollista. Meillä saat kouluttajalääkärin tuen erikoistumisopintoihin.

Tarjoan sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän, kiinnostavat asiakkuudet kannustavassa työilmapiirissä sekä hyvät tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet. Työnkuva on sovittavissa koulutuksesi ja kokemuksesi mukaan. Sovimme yhteistyön yleiset ehdot joustavasti ja sinua kannustavasti. Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Otathan yhteyttä, kerron mielelläni lisää. Voit myös jättää yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin otan sinuun yhteyttä.

Tervetuloa Terveystaloon!

Ystävällisin terveisin, Pekka

Pekka Punkeri
yksikönjohtaja
Terveystalo Oulun eteläinen
gsm +358 44 3000388

Terveystalo on verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja 170 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti yli 6 800 terveydenhuollon ammattilaista, ja on Suomalaisen Työn Liiton jäsen. Terveystalon verojalanjälki vuonna 2015 oli yhteensä 75,7 miljoonaa euroa ja samana vuonna Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen 68,6 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com

TERVEYSTALO on savuton työpaikka.

Web-osoite: http://www.terveystalo.com Työnantaja: Suomen Terveystalo Oy Sijainti: 84100 YLIVIESKA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 1.11.2016 Yhteystiedot: Lisätietoja miellään antaa yksikönjohtaja Pekka Punkeri, Terveystalo Oulun eteläinen, gsm 044 300 0388 Hakemukset: http://www.terveystalo.com Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 84100 YLIVIESKA

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Terveystalo Oy Y-tunnus 1093863-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava työterveyslääkäri ja työterveyslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Terveystalo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 84100 - Ylivieska , osoitteessa 84100 YLIVIESKA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa