Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Lääkärit valitsivat Terveystalon Suomen kiinnostavimmaksi työnantajaksi myös vuonna 2016
MediUutiset / Millward Brown

Haen Kuusamoon

TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ tai työterveyshuollosta kiinnostunutta YLEISLÄÄKÄRIÄ

vakituiseen työsuhteeseen tai ammatinharjoittajaksi huolehtimaan kanssamme asiakasorganisaatioidemme työntekijöiden terveydestä ja hyvinvoinnista. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Olet työterveyslääkäri tai työterveyshuollosta kiinnostunut yleislääkäri. Haluat kehittää osaamistasi edelleen ja tehdä pitkäjänteistä työtä. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoan sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän, kiinnostavat asiakkuudet kannustavassa
työyhteisössä sekä hyvät tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet. Toimimme erikoislääkärikouluttajina, joten ohjaamme mielellämme myös työterveyshuollon erikoistumisopintojasi ja järjestämme sinulle ja kollegoillesi talon sisäistä koulutusta. Muihinkin koulutuksiin pääset joustavasti.

Työaika ja palkkaus tai ammatinharjoittajien osalta yhteistyön yleiset ehdot järjestyvät joustavasti ja kannustavasti sopimuksen mukaan.

Ilmianna itsesi ja ota rohkeasti yhteyttä, lisätietoja antavatyksikönjohtaja Anne Tahkola, puh. 050 312 8290 ja Itä- ja Pohjois-Suomen työterveyden palvelujohtaja Kyösti Nurminen, kyosti.nurminen@terveystalo.com Voit myös jättää yhteystietosi oheisella hakemuksella tai laittaa viestiä rekrytointi@terveystalo.com, niin otamme sinuun yhteyttä.

Tervetuloa Terveystaloon!

Terveystalo on verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja 170 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti yli 6 800 terveydenhuollon ammattilaista, ja on Suomalaisen Työn Liiton jäsen. Terveystalon verojalanjälki vuonna 2015 oli yhteensä 75,7 miljoonaa euroa ja samana vuonna Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen 68,6 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com

TERVEYSTALO on savuton työpaikka.

Web-osoite: http://www.terveystalo.com Työnantaja: Suomen Terveystalo Oy Sijainti: 93600 KUUSAMO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: Lisätietoja antaa yksikönjohtaja Anne Tahkola, Terveystalo Kuusamo ja Taivalkoski, puh. 050 312 8290 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 93600 KUUSAMO

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Terveystalo Oy Y-tunnus 1093863-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työterveyslääkäri / yleislääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Terveystalo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 93600 - Kuusamo , osoitteessa 93600 KUUSAMO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 52 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus