Duunitori suosittelee
Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haen Lahteen

työterveyshoitajaa

määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2017 asti.

Huolehdit asiakasyritystemme työntekijöiden terveydestä ja hyvinvoinnista sekä osallistut sairasvastaanottotoimintaan.

Sinulla on terveydenhoitajan koulutus ja työterveyshuollon erikoistumisopinnot sekä kokemusta työterveyshoitajan työstä. Olet aktiivinen ja yhteistyökykyinen terveydenhuollon ja asiakaspalvelun ammattilainen. Hallitset sujuvasti yleisimmät atk-ohjelmat.

Tarjoan sinulle haastavan ja monipuolisen työn eri alojen asiakasyritysten työterveyshoitajana. Meillä saat nauttia osaavasta ja kannustavasta työyhteisöstä, ison konsernin eduista sekä mukavista työkavereista.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava työterveyshoitaja Enni Lähdetluoma puh. 030 633 4026.

Kerro itsestäsi lisää ja täytä oheinen hakulomake 28.10.2016 mennessä. Sähköpostihakemuksia emme käsittele.

Tervetuloa työskentelemään kanssamme!

Ystävällisin terveisin

Enni Lähdetluoma
vastaava työterveyshoitaja
puh. 030 633 4026

Terveystalo on verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja 170 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti yli 6 800 terveydenhuollon ammattilaista, ja on Suomalaisen Työn Liiton jäsen. Terveystalon verojalanjälki vuonna 2015 oli yhteensä 75,7 miljoonaa euroa ja samana vuonna Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen 68,6 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com

TERVEYSTALO on savuton työpaikka.

Web-osoite: http://www.terveystalo.com Työnantaja: Suomen Terveystalo Oy Sijainti: 15110 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 1.11.2016 Yhteystiedot: vastaava työterveyshoitaja Enni Lähdetluoma puh. 030 633 4026 Hakemukset: http://www.terveystalo.com Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 15110 LAHTI

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Terveystalo Oy Y-tunnus 1093863-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työterveyshoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Terveystalo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15110 - Lahti , osoitteessa 15110 LAHTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa