Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nykyisen työterveyshoitajan siirtyessä uusiin tehtäviin haen Mäkelänkadulle TYÖTERVEYSHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Huolehdit asiakasyritystemme työntekijöiden terveydestä ja hyvinvoinnista osana moniammatillista tiimiä. Vastaat nimetyistä asiakasorganisaatioista, yhteydenpidosta heihin ja työterveystiimin palveluiden koordinoinnista asiakkaille. Hallinnollisten ja lakisääteisten velvoitteiden lisäksi tuet asiakasyritysten esimiehiä ja henkilöstöä työterveyteen, - turvallisuuteen ja - hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Tehtävään kuuluu myös ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Helsinki hoitajat Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Terveystalo Oy Y-tunnus 1093863-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työterveyshoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Terveystalo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00500 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 52 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus