Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Haemme huippuosaajia Kampin uuteen hammaslääkärikeskukseen!

Terveystalo Kampin yhteyteen avataan 2017 alussa uusi ja ainutlaatuinen hammaslääkärikeskus, joka tarjoaa perushammashoidon ohella kaikki erikoishammaslääkäripalvelut. Toiminta osana päivystävää lääkärikeskusta ja sairaalaa mahdollistaa asiakkaan kokonaisvaltaisen hoidon ja vaativatkin kirurgiset hoitokokonaisuudet. Hammaslääkäripäivystys tulee olemaan osa palvelutarjontaamme.

Haemme huipputiimiimme

HAMMASHOITAJIA JA SUUHYGIENISTEJA

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen 2.1.2017 alkaen.

Etsimme osaavia ja motivoituneita ammattilaisia osaksi huippuyksikkömme tiimiä. Sinulle asiakaskokemus, työn laatu ja jatkuva osaamisen kehittäminen ovat itsestäänselvyys.

Suuhygienisti ja hammashoitaja varmistavat omalta osaltaan vastaanottotoiminnan sujuvuuden ja potilaan hyvän hoidon.

Suuhygienistin tehtävässä huolehdit omalta osaltasi itsenäisestä vastaanottotoiminnasta omassa tiimissäsi. Lisäksi työhösi voi kuulua myös muita vastaanottotoimintaan kuuluvia tehtäviä, kuten hammaslääkärin avustaminen.

Hammashoitajan tehtäviin kuuluvat hammaslääkärin avustaminen, asiakaspalvelutyöt ja välinehuolto.

Sinulla on alan koulutus vaadittavaan tehtävään ja sopivasti työkokemusta. Edellytämme molemmissa tehtävissä moniosaajuutta ja hyvää tiimityökykyä.

Tarjoamme sinulle Suomen suurimmasta yksityisestä lääkärikeskus-sairaalasta

. Aitiopaikan tulla mukaan luomaan uutta yhdessä huippuammattilaisten kanssa
. Vaihtelevan, monipuolisen ja haasteellisen työn
. Uuden ja laadukkaan vastaanottoympäristön
. Hyvät ammatilliset kehitysmahdollisuudet
. Ison konsernin edut sekä mukavan työyhteisön.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, annamme mielellämme lisätietoja.

Täytä sähköinen hakemus viimeistään 6.11.2016. Liitä siihen myös ansioluettelosi. Huom! Älä lähetä hakemustasi sähköpostilla, sillä käsittelemme ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta tulleet hakemukset.

Tule mukaan luomaan uutta osaavaan, aikaansaavaan ja viihtyisään työyhteisöön!

Ystävällisin terveisin,

Kristiina Saxen
toimipaikanpäällikkö
puh. 0400 818 408
kristiina.saxen@terveystalo.com

Seija Nurmi
rekrytointipäällikkö, suun terveys
puh. 040 537 6527
seija.nurmi@terveystalo.com

Terveystalo on verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja 170 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti yli 6 800 terveydenhuollon ammattilaista, ja on Suomalaisen Työn Liiton jäsen. Terveystalon verojalanjälki vuonna 2015 oli yhteensä 75,7 miljoonaa euroa ja samana vuonna Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen 68,6 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com

TERVEYSTALO on savuton työpaikka.

Web-osoite: http://www.terveystalo.com Työnantaja: Suomen Terveystalo Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, 2.1.2017 Yhteystiedot: toimipaikanpäällikkö Kristiina Saxén, puh. 0400 818 408 kristiina.saxen@terveystalo.com sekä rekrytointipäällikkö, suun terveys Seija Nurmi, puh. puh. 040 537 6527, seija.nurmi@terveystalo.com Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Terveystalo Oy Y-tunnus 1093863-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suuhygienisteja, hammashoitajia m, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Terveystalo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 24 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa