Duunitori suosittelee
Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Haemme huippuosaajia Kampin uuteen hammaslääkärikeskukseen!

Terveystalo Kampin yhteyteen avataan 2017 alussa uusi ja ainutlaatuinen hammaslääkärikeskus, joka tarjoaa perushammashoidon ohella kaikki erikoishammaslääkäripalvelut. Toiminta osana päivystävää lääkärikeskusta ja sairaalaa mahdollistaa asiakkaan kokonaisvaltaisen hoidon ja vaativatkin kirurgiset hoitokokonaisuudet. Hammaslääkäripäivystys tulee olemaan osa palvelutarjontaamme.

Haen huipputiimiimme PALVELUESIMIESTÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat joulukuussa 2016 tai sopimuksen mukaan. Sinulla on suuhygienistin tai hammashoitajan koulutus, monipuolista kokemusta tehtävistä sekä riittävästi kokemusta esimiestehtävistä. Sinulla on suun terveyden osaaminen ajan tasalla ja pystyt toimimaan potilastyössä. Toimenkuva sisältää kliinistä työtä ja lähiesimiehen työtehtäviä.

Haen rohkeaa, sympaattista ja paineensietokykyistä johtajaa, jolla on valmiudet organisoida ja kehittää toimintaa ja palveluita. Käytät sujuvasti sähköisiä työvälineitä. Nautit vastuusta, haasteista ja nopeasti vaihtuvista työtilanteista. Hyvä asiakaskokemus ja sen kehittäminen on sinulle sydämen asia.

Tarjoan sinulle Suomen suurimmasta yksityisestä lääkärikeskus-sairaalasta

. Aitiopaikan tulla mukaan luomaan uutta yhdessä huippuammattilaisten kanssa
. Vaihtelevan, monipuolisen ja haasteellisen työn
. Uuden ja laadukkaan vastaanottoympäristön
. Mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi
. Ison konsernin edut sekä mukavan työyhteisön

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, annan mielellämme lisätietoja.

Täytä sähköinen hakemus viimeistään 30.10.2016. Liitä siihen myös ansioluettelosi. Huom! Älä lähetä hakemustasi sähköpostilla, sillä käsittelemme ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta tulleet hakemukset.

Tule mukaan luomaan uutta osaavaan, aikaansaavaan ja viihtyisään työyhteisöön!

Ystävällisin terveisin, Kristiina

Kristiina Saxén
toimipaikanpäällikkö
puh. 0400 818 408
kristiina.saxen@terveystalo.com

Terveystalo on verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja 170 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti yli 6 800 terveydenhuollon ammattilaista, ja on Suomalaisen Työn Liiton jäsen. Terveystalon verojalanjälki vuonna 2015 oli yhteensä 75,7 miljoonaa euroa ja samana vuonna Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen 68,6 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com

TERVEYSTALO on savuton työpaikka.

Web-osoite: http://www.terveystalo.com Työnantaja: Suomen Terveystalo Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 1.12.2016 Yhteystiedot: toimipaikanpäällikkö Kristiina Saxén, puh. 0400 818 408 Hakemukset: http://www.terveystalo.com Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Terveystalo Oy Y-tunnus 1093863-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluesimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Terveystalo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa