Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haen Terveystalo Myyrmäkeen laboratoriohoitajaa/bioanalyytiikkoa tai näytteenottotaitoista sairaanhoitajaa/lähihoitajaa määräaikaiseen, osa-aikaiseen (60%) työsuhteeseen 18.05.2017 saakka 31.10.2016 alkaen. Työ on päivätyö. Jouluna 2016 valmistuvat huomioidaan haussa. Tehtävä täytetän sopivan henkilön löydyttyä. Sinulla on laboratoriohoitajan/bioanalyytikon tai sairaanhoitajan/lähihoitajan koulutus ja työkokemusta monipuolisesta näytteenottotyöstä, vierianalytiikasta ja päivystystutkimuksista sekä kliinisen fysiologian tutkimuksista. Olet työssäsi oma-aloitteinen, joustava ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Vantaa laboratorio Vantaa hoitajat laboratorio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Terveystalo Oy Y-tunnus 1093863-3 Toimiala Muu terveyspalvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laboratoriohoitaja/bioanalyytikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Terveystalo Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 50 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus