Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

DevOps Engineer

Hubchat Community Oy

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haen Terveystalo Myyrmäkeen laboratoriohoitajaa/bioanalyytiikkoa tai näytteenottotaitoista sairaanhoitajaa/lähihoitajaa määräaikaiseen, osa-aikaiseen (60%) työsuhteeseen 18.05.2017 saakka 31.10.2016 alkaen. Työ on päivätyö. Jouluna 2016 valmistuvat huomioidaan haussa. Tehtävä täytetän sopivan henkilön löydyttyä. Sinulla on laboratoriohoitajan/bioanalyytikon tai sairaanhoitajan/lähihoitajan koulutus ja työkokemusta monipuolisesta näytteenottotyöstä, vierianalytiikasta ja päivystystutkimuksista sekä kliinisen fysiologian tutkimuksista. Olet työssäsi oma-aloitteinen, joustava ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Vantaa laboratorio Vantaa hoitajat laboratorio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Terveystalo Oy Y-tunnus 1093863-3 Toimiala Muu terveyspalvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laboratoriohoitaja/bioanalyytikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Terveystalo Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01600 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus