Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Työpaikkakuvaus

Haemme Tikkurilaan, kauppakeskus Dixiin

HAMMASLÄÄKÄREITA JA ERIKOISHAMMASLÄÄKÄREITÄ

Terveystalon suunterveyden palvelut tulossa pian myös Vantaan Tikkurilaan. Huhtikuussa 2017 avaamme uuden hammaslääkäriaseman kauppakeskus Dixiin. Tarjoamme hammaslääkärille täysin uudet työtilat modernissa kauppakeskuksessa, jossa jo olemassa vilkas lääkäriasema. Terveystalo Tikkurila on erinomaisten kulkuyhteyksien päässä - vastaanotolle on helppo tulla julkisilla kulkuneuvoilla tai omalla autolla.

Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva hammaslääkäri tai jo kokeneempi erikoisosaaja. Sinulle tyytyväinen asiakas, joustava työtapa ja halu kehittää osaamistasi ovat tärkeitä tekijöitä työsi onnistumisessa.

Tarjoamme sinulle
. Toimivat hoitoprosessit, jotta sinä voit keskittyä tehokkaaseen ja hyvään hammashoitoon
. Tukipalvelut talon sisällä - oman hammaslaboratorion, röntgen- ja suuhygienistipalvelut
. Joustavat työskentelymuodot: voit työskennellä koko- tai osa-aikaisena työsuhteessa, ammatinharjoittajana tai yrityksen kautta
. Kannustavan palkkauksen ja työpanoksesi mukaisen ansiotason.
. Hyvät ammatilliset kehitysmahdollisuudet ja kollegaverkoston tuen
. Aitiopaikan tulla mukaan luomaan uutta.

Kun kiinnostuit, ota yhteyttä, annamme mielellämme lisätietoja! Voit myös jättää yhteystietosi sähköisellä hakulomakkeella tai laittaa viestiä rekrytointi@terveystalo.com, niin otamme sinuun yhteyttä.

Tervetuloa mukaan osaavaan, aikaansaavaan ja viihtyisään työyhteisöön!

Heikki Tonteri
yksikönjohtaja
puh. 040 746 7546
heikki.tonteri@terveystalo.com

Seija Nurmi
rekrytointipäällikkö, suunterveyden palvelut
puh. 040 537 6527
seija.nurmi@terveystalo.com

Terveystalo on verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja 170 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti yli 6 800 terveydenhuollon ammattilaista, ja on Suomalaisen Työn Liiton jäsen. Terveystalon verojalanjälki vuonna 2015 oli yhteensä 75,7 miljoonaa euroa ja samana vuonna Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen 68,6 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com

TERVEYSTALO on savuton työpaikka.

Lääkärit valitsivat Terveystalon Suomen kiinnostavimmaksi työnantajaksi myös vuonna 2016
MediUutiset / Millward Brown

Web-osoite: http://www.terveystalo.com Työnantaja: Suomen Terveystalo Oy Sijainti: 01300 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 1.1.2017 Yhteystiedot: heikki.tonteri@terveystalo.com Hakemukset: http://www.terveystalo.com Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01300 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Terveystalo Oy Y-tunnus 1093863-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hammaslääkäri, erikoishammaslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Terveystalo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01300 - Vantaa , osoitteessa 01300 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa