Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Tikkurilaan, kauppakeskus Dixiin HAMMASLÄÄKÄREITA JA ERIKOISHAMMASLÄÄKÄREITÄ Terveystalon suunterveyden palvelut tulossa pian myös Vantaan Tikkurilaan. Huhtikuussa 2017 avaamme uuden hammaslääkäriaseman kauppakeskus Dixiin. Tarjoamme hammaslääkärille täysin uudet työtilat modernissa kauppakeskuksessa, jossa jo olemassa vilkas lääkäriasema. Terveystalo Tikkurila on erinomaisten kulkuyhteyksien päässä - vastaanotolle on helppo tulla julkisilla kulkuneuvoilla tai omalla autolla. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Vantaa hammashoito Vantaa lääkärit hammashoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Terveystalo Oy Y-tunnus 1093863-3 Toimiala Muu terveyspalvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hammaslääkäri, erikoishammaslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Terveystalo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 50 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus