Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kesäharjoittelija, Alueverkko, Espoo

Caruna

Espoo

Hälytyskeskuspäivystäjä keikkatyösuhteeseen

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tule mukaan luomaan uutta! Haemme Espoon Matinkylään HAMMASLÄÄKÄREITÄ JA ERIKOISHAMMASLÄÄKÄREITÄ Terveystalon suunterveyden palvelutarjonta jatkaa laajentumistaan. Tammikuussa 2017 avaamme uuden, täyden palvelun lääkäriaseman Matinkylän Iso Omena -kauppakeskukseen. Terveystalo Matinkylä tarjoaa hammaslääkärille nykyaikaiset ja toimivat työtilat sekä mahdollisuuden tulla osaksi Terveystalon palvelutarjontaa. Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva hammaslääkäri tai jo kokeneempi erikoisosaaja. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Espoo hammashoito Espoo lääkärit hammashoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Terveystalo Oy Y-tunnus 1093863-3 Toimiala Muu terveyspalvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hammaslääkäri ja erikoishammaslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Terveystalo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02230 - Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus