Duunitori suosittelee
Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Kokki

Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

Tule mukaan luomaan uutta!

Haemme Espoon Matinkylään

HAMMASLÄÄKÄREITÄ JA ERIKOISHAMMASLÄÄKÄREITÄ

Terveystalon suunterveyden palvelutarjonta jatkaa laajentumistaan. Tammikuussa 2017 avaamme uuden, täyden palvelun lääkäriaseman Matinkylän Iso Omena -kauppakeskukseen. Terveystalo Matinkylä tarjoaa hammaslääkärille nykyaikaiset ja toimivat työtilat sekä mahdollisuuden tulla osaksi Terveystalon palvelutarjontaa.

Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva hammaslääkäri tai jo kokeneempi erikoisosaaja. Sinulle tyytyväinen asiakas, joustava työtapa ja halu kehittää osaamistasi ovat tärkeitä tekijöitä työsi onnistumisessa.

Tarjoamme sinulle
. Uuden, hyvin varustellun hoitoyksikön ja toimivat hoitoprosessit, jotta sinä voit keskittyä tehokkaaseen ja hyvään hammashoitoon.
. Täydelliset tukipalvelut talon sisällä, oman hammaslaboratorion, röntgen- ja suuhygienistipalvelut sekä ammattitaitoisen hoitohenkilökunnan.
. Joustavat työskentelymuodot: voit työskennellä koko- tai osa-aikaisena työsuhteessa, ammatinharjoittajana tai yrityksen kautta.
. Kannustavan palkkauksen ja työpanoksesi mukaisen ansiotason.
. Hyvät ammatilliset kehitysmahdollisuudet ja kollegaverkoston tuen.

Ota yhteyttä, annamme mielellämme lisätietoja. Voit myös jättää yhteystietosi oheisella hakemuksella tai laittaa viestiä rekrytointi@terveystalo.com.

Tervetuloa mukaan osaavaan, aikaansaavaan ja viihtyisään työyhteisöön!

Ystävällisin terveisin, Terhi ja Seija

Terhi Ylänne-Pippingsköld
yksikönjohtaja
puh.046 921 4711
terhi.ylanne-pippingskold@terveystalo.com

Seija Nurmi
rekrytointipäällikkö
suunterveyden palvelut
puh. 040 537 6527
seija.nurmi@terveystalo.com

Lääkärit valitsivat Terveystalon Suomen kiinnostavimmaksi työnantajaksi myös vuonna 2016
Mediuutiset / Millward Brown

Terveystalo on verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja 170 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti yli 6 800 terveydenhuollon ammattilaista, ja on Suomalaisen Työn Liiton jäsen. Terveystalon verojalanjälki vuonna 2015 oli yhteensä 75,7 miljoonaa euroa ja samana vuonna Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen 68,6 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com

TERVEYSTALO on savuton työpaikka.

Web-osoite: http://www.terveystalo.com Työnantaja: Suomen Terveystalo Oy Sijainti: 02230 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 2.1.2017 Yhteystiedot: Lisätietoja antaa mielellään yksikönjothaja Terhi Ylänne-Pippingsköld, puh.046 921 4711 Hakemukset: http://www.terveystalo.com Ilmoitus jätetty: 20.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02230 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Terveystalo Oy Y-tunnus 1093863-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hammaslääkäri ja erikoishammaslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Terveystalo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02230 - Espoo , osoitteessa 02230 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa