Duunitori suosittelee
Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haen Terveystalo Iisalmeen ASIAKASNEUVOJAA määräaikaiseen, tarvittaessa työhön kutsuttavaan työsuhteeseen 1.11.2016 - 31.12.2017. Sinulla on sairaanhoitajan koulutus ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Olet vastuuntuntoinen, joustava ja oma-aloitteinen asiakaspalvelija. Tehtäviisi kuuluvat pääasiassa asiakaspalvelutehtävät ja lisäksi tarvittaessa mm. pienkirurgisissa toimenpiteissä avustaminen, päivystysverinäytteiden ottaminen sekä matkailijoiden rokottaminen. Tarjoan sinulle mielenkiintoisen työn nykyaikaisessa työympäristössä sekä osaavan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Iisalmi asiakasneuvonta Iisalmi hoitajat asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Terveystalo Oy Y-tunnus 1093863-3 Toimiala Muu terveyspalvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakasneuvoja, sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Terveystalo Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 74100 - Iisalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus