Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haen Terveystalo Iisalmeen ASIAKASNEUVOJAA määräaikaiseen, tarvittaessa työhön kutsuttavaan työsuhteeseen 1.11.2016 - 31.12.2017. Sinulla on sairaanhoitajan koulutus ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Olet vastuuntuntoinen, joustava ja oma-aloitteinen asiakaspalvelija. Tehtäviisi kuuluvat pääasiassa asiakaspalvelutehtävät ja lisäksi tarvittaessa mm. pienkirurgisissa toimenpiteissä avustaminen, päivystysverinäytteiden ottaminen sekä matkailijoiden rokottaminen. Tarjoan sinulle mielenkiintoisen työn nykyaikaisessa työympäristössä sekä osaavan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Iisalmi asiakasneuvonta Iisalmi hoitajat asiakasneuvonta Iisalmi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Terveystalo Oy Y-tunnus 1093863-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakasneuvoja, sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Terveystalo Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 74100 - Iisalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 55 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa