Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Vahvistamme vakuutusmyynnin tiimiämme ja etsimme reippaan asenteen omaavia myyntineuvottelijoita Tampereen toimistolle vastaamaan yksityishenkilöiden vakuutustarpeisiin.

Tuotteet eivät kilpaile jo mahdollisesti olemassa olevien vakuutustuotteiden kanssa vaan tarjoavat lisäturvaa sekä varmuutta myös tilanteissa joita nykyiset tuotteet eivät välttämättä kata lainkaan. Työskentelet kuluttaja-asiakkaille puhelimitse tapahtuvassa myyntityössä. Tuotesalkusta löytyy mm. tapaturmiin sekä terveyteen liittyviä vakuutuksia joita markkinoidaan huolella laadittuihin kohderyhmiin.

Olet etsimämme henkilö; jos omaat hyvät keskustelutaidot ja olet innokas haastamaan itseäsi päivittäin. Meille hyvä ja laadukas myyntityö on ensiarvoisen tärkeää ja toivomme myös työntekijöiltämme luontaista asennetta siihen. Katsomme aikaisemman myyntikokemuksen eduksi mutta se ei ole välttämätöntä.

Koulutamme valitut henkilöt tehtävään kuukauden palkallisen perehdytyksen aikana sekä tarjoamme jatkuvaa koulutusta työn ohella. Tarjoamme myös mahdollisuuden suorittaa työn ohessa Finanssialan ammattitutkinnon oppisopimusopiskeluna.

Tarjoamme säännöllisen, kokopäiväisen (37,5h) ja vakituisen työsuhteen laadukkaiden tuotteiden parissa. Työsuhteessa noudatamme PAM puhelinpalveluita ja yhteyskeskuksia koskevaa työehtosopimusta. Palkkaus tehtävässä muodostuu TES kiinteästä tuntipalkasta (9,40€/h) ja myynnin mukaan muodostuvista provisioista.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään nyt oheisen hakemuslomakkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä tai hakuprosessista saat rekrytointipäällikkö Johanna Sipiläiseltä numerosta 0400 151312.

Työnantaja: Suomen Telecenter Oy Sijainti: Hatanpään valtatie 20, 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 31.10.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tampere Rekrytointi, Puh: (0400) 151312 Hakemukset: http://www.suomentelecenter.fi/meille-toihin/tyopaikkailmoitus/?id=3&fcid=1 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hatanpään valtatie 20, 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Telecenter Oy Y-tunnus 2264755-0 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

8 366 000 € 31 %

Liiketoiminnan tulos

274 000 € 137 %

Henkilöstö

175 17

Liikevoitto-%

3 % 125 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vakuutusmyyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Telecenter Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Hatanpään valtatie 20, 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa