Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt Fortumin sähkösopimusten sekä energiansäästöratkaisuiden myyntiin

MYYNTINEUVOTTELIJOITA VAKITUISEEN KOKOPÄIVÄTYÖHÖN

Työtehtävään kuuluu Fortumin sähkösopimusten sekä energiansäästämiseen liittyvän tuoteratkaisun myynti puhelimitse sekä päämiehen nykyisille että uusille kuluttaja-asiakkaille

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön, kattavan perehdytyksen ja suuren organisaation mittavan osaamisen myynnin tueksi. Tehtävässä noudatetaan Puhelinpalveluja ja yhteyskeskuksia koskevaa työehtosopimusta (PAM). Palkka muodostuu TES mukaisesta kiinteästä perustuntipalkasta (alle 3 v. kokemuksella 9,40 €/h) sekä myynteihin perustuvasta provisiosta, jolla voit itse vaikuttaa ansioihisi. Pidemmällä aikavälillä palkitsemme tuntuvilla bonuksilla myös kertyneestä kokonaismyynnistä sekä Fortumin oman koulutusohjelman mukaisesta etenemisestä.

Odotamme sinulta aktiivista sekä oma-aloitteista otetta työhön, sanavalmiutta ja periksi antamatonta asennetta - olet valmis haastamaan itseäsi myynnissä joka päivä. Aikaisempi myyntikokemus on eduksi mutta ei välttämätöntä. Työsuhde alkaa palkallisella perehdytysjaksolla, jonka aikana uudet myyntineuvottelijat koulutetaan sähkösopimustuotteisiin, myynnin perusasioihin ja käytössä oleviin järjestelmiin. Koulutamme myyjiämme aktiivisesti koko työsuhteen ajan ja tarjoamme myyjille mahdollisuuden kehittyä työssään omien valmiuksien ja kiinnostuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus pikaisesti oheisesta linkistä tai ota rohkeasti yhteyttä suoraan rekrytointiimme, numero 0400 151312

Työnantaja: Suomen Telecenter Oy Sijainti: Hatanpään valtatie 20, 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 31.10.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tampere Rekrytointi, Puh: (0400) 151312 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hatanpään valtatie 20, 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Telecenter Oy Y-tunnus 2264755-0 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

8 366 000 € 31 %

Liiketoiminnan tulos

274 000 € 137 %

Henkilöstö

175 17

Liikevoitto-%

3 % 125 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fortum Sähkönmyyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Telecenter Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Hatanpään valtatie 20, 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa