Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Promoottori

Face2Face

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen Talomestarit Oy on Uudellamaalla toimiva kylpyhuone, keittiö ja huoneisto-remontteja myyvä yritys. Etsimme pitkäaikaiseen työsuhteeseen MONITOIMIRAKENTAJAA Sinulla tulee osaamista ja työkokemusta laatoituksesta, keittiökalusteasennuksista, huoneistoremonteista ja timpurintöistä sekä tavanomainen tietotekniikka hallussa. Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työn sekä kykyjesi mukaisen kiinteän palkan. Mikäli tiedät osaavasi nämä työt, ilmoittaudu meille sivuillamme www.rakentajakeskus.com. Merkitse ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Vantaa rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vantaa talonrakennus rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Talomestarit Oy Y-tunnus 2135913-5 Toimiala Kiinteistönhoito

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennussaneeraaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Talomestarit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus