Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Reumaliitto etsii hankekoordinaattoria ReSurf - esteetön ensikosketus nettiin -hankkeeseen (v. 2016-2018). Vastuullasi on RESURF - esteetön ensikosketus nettiin -hankkeen (2016-2018) toteuttaminen yhteistyössä Reumaliiton jäsenyhdistysten ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Tehtävänäsi on innostaa erityisesti syrjäseuduilla asuvia senioreita netin palvelujen ääreen monipuolisen markkinoinnin keinoin. Koulutat vapaaehtoisia nettiopastajia ja koordinoit opastustilaisuuksia yhteistyössä jäsenyhdistystemme kanssa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Reumaliitto ry Y-tunnus 0201969-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hankekoordinaattori, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Reumaliitto ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus