Duunitori suosittelee
Promoottori

Face2face

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

ELEMENTTITEHTAALLA PUURAKENTEISTEN SUURELEMENTTIEN KOKOONPANOTYÖT, ARVOSTAMME PUURAKENTAMISEN OSAAMISTA, PIIRUSTUSTEN LUKUTAITOA JA KIRVESMIESTAITOJA...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Haapavesi puu- ja metallialan tehtävät Haapavesi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Rakennustuote Oy Y-tunnus 1936221-2 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet SR-Laatutalot

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Rakennustuote Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Haapavesi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa