Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Työpaikkakuvaus

Etsimme olemassa oleviin ja alkaviin rakennuskohteisiimme töiden lisääntymisen myötä osallistuvaa TELINEASENNUSTYÖNJOHTAJAA.

Tehtävässä menestyminen edellyttää telineasennuskokemusta, mahdollista teknistä koulutusta sekä kokemusta työn johtamisesta rakennustyömaalla. Olet asiakaspalveluhenkinen ja omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Kykenet reagoimaan muuttuviin tilanteisiin ja etsit nopeita sekä käytännöllisiä ratkaisuja työmaan toimivuuden ja työturvallisuuden takaamiseksi.

SUOMEN RAKENNUSLOGISTIIKKA OY on vuonna 1993 perustettu työmaapalveluita tuottava yritys. Pääpalvelumme ovat rakennustyömaan logistiikka, erikoishaalaukset, suojaukset sekä työmaan sähköistykset. Teemme lisäksi remontteja ja rakennustöitä. Olemme olleet mukana useissa erikokoisissa toimisto- ja asuntorakentamis- sekä saneerauskohteissa. mm. Musiikkitalossa, Makkaratalossa, Svenska Teaternissa, Vantaan Ikeassa ja Helsinki-Vantaan-lentoaseman Terminaali T2:ssa, Kauppakeskus Forumissa, OP-Vallilassa, Eduskuntatalossa. Toimistomme sekä kalustovarikkomme sijaitsevat Helsingin Tattariharjussa.

Web-osoite: http://rl.fi Työnantaja: Suomen Rakennuslogistiikka Oy Sijainti: Valuraudantie 14, 00700 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Resurssipäällikkö Sami Mäkeläinen Hakemukset: hakemukset sähköpostitse rekry@rl.fi Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Valuraudantie 14, 00700 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Rakennuslogistiikka Oy Y-tunnus 0972456-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, Telineasennus, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Rakennuslogistiikka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Valuraudantie 14, 00700 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa