Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme pääkaupunkiseudun alueella olemassa oleviin ja alkaviin rakennuskohteisiin
TELINEASENTAJIA.

Työssäsi tarvitset aikaisempaa kokemusta telinerakentamisesta. Odotamme sinulta kykyä omaksua uusia asioita ja rehtiä tekemisen meininkiä.

Lähetä hakemuksesi s- postilla ja liitä hakemukseesi palkkatoiveesi ja mahdollisten suosittelijoiden yhteystiedot.
Mainitse myös muu osaamisesi, ja kokemuksesi rakennusalalta.

SUOMEN RAKENNUSLOGISTIIKKA OY on vuonna 1993 perustettu työmaapalveluita tuottava yritys. Pääpalvelumme ovat rakennustyömaan logistiikka, erikoishaalaukset, suojaukset sekä työmaan sähköistykset. Teemme lisäksi remontteja ja rakennustöitä. Olemme olleet mukana useissa erikokoisissa toimisto- ja asuntorakentamis- sekä saneerauskohteissa. Olemme valtakunnallinen toimija, vaikkakin pääpaino on Etelä-Suomen alueella. Toimistomme sekä kalustovarikkomme sijaitsevat Helsingin Tattariharjussa.

Web-osoite: http://rl.fi Työnantaja: Suomen Rakennuslogistiikka Oy Sijainti: 00700 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Resurssipäällikkö, Sami Mäkeläinen Hakemukset: rekry@rl.fi Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00700 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Rakennuslogistiikka Oy Y-tunnus 0972456-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Telineasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Rakennuslogistiikka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00700 - Helsinki , osoitteessa 00700 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa