Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Software Architect (Device Development team)

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme pääkaupunkiseudun alueella olemassa oleviin ja alkaviin rakennuskohteisiin KIRVESMIES/TILAELEMENTTIASENTAJAA Asennustyössäsi tarvitset asiakaslähtöisyyttä ja joustavuutta, B ajokortin ja rakennusalan koulutuksen sekä aikaisempaa kokemusta tilaelementtien asennuksesta Työ pitää sisällään työmaatilojen asennus- ja purkutöitä sekä niihin liittyvien kulkuteiden, viemäri- ja vesilinjojen asennusta. Odotamme sinulta kykyä omaksua uusia asioita ja rehtiä tekemisen meininkiä. Järjestämme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Helsinki asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki puu- ja metallialan tehtävät Helsinki talonrakennus asennus, huolto ja puhtaanapito puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Rakennuslogistiikka Oy Y-tunnus 0972456-6 Toimiala Muu rakennustekninen palvelu Rinnakkaistoiminimet Etelä-Suomen Rakennuslogistiikka

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies/tilaelementtiasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Rakennuslogistiikka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus