Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme pääkaupunkiseudun alueella olemassa oleviin ja alkaviin rakennuskohteisiin KIRVESMIES/TILAELEMENTTIASENTAJAA Asennustyössäsi tarvitset asiakaslähtöisyyttä ja joustavuutta, B ajokortin ja rakennusalan koulutuksen sekä aikaisempaa kokemusta tilaelementtien asennuksesta Työ pitää sisällään työmaatilojen asennus- ja purkutöitä sekä niihin liittyvien kulkuteiden, viemäri- ja vesilinjojen asennusta. Odotamme sinulta kykyä omaksua uusia asioita ja rehtiä tekemisen meininkiä. Järjestämme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Helsinki Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki puu- ja metallialan tehtävät Helsinki talonrakennus Asennus, huolto ja puhtaanapito puu- ja metallialan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Rakennuslogistiikka Oy Y-tunnus 0972456-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies/tilaelementtiasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Rakennuslogistiikka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus