Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Etsimme pääkaupunkiseudun alueella olemassa oleviin ja alkaviin rakennuskohteisiin
KIRVESMIES/TILAELEMENTTIASENTAJAA

Asennustyössäsi tarvitset asiakaslähtöisyyttä ja joustavuutta, B ajokortin ja rakennusalan koulutuksen sekä aikaisempaa kokemusta tilaelementtien asennuksesta
Työ pitää sisällään työmaatilojen asennus- ja purkutöitä sekä niihin liittyvien kulkuteiden, viemäri- ja vesilinjojen asennusta. Odotamme sinulta kykyä omaksua uusia asioita ja rehtiä tekemisen meininkiä.

Järjestämme asunnon tarvittaessa.

Lähetä hakemuksesi s- postilla ja liitä hakemukseesi palkkatoiveesi ja mahdollisten suosittelijoiden yhteystiedot.
Mainitse myös muu osaamisesi, esim. remontointikokemus, laatoitustaito ja mahdolliset sertifikaatit.

SUOMEN RAKENNUSLOGISTIIKKA OY on vuonna 1993 perustettu työmaapalveluita tuottava yritys. Pääpalvelumme ovat rakennustyömaan logistiikka, erikoishaalaukset, suojaukset sekä työmaan sähköistykset. Teemme lisäksi remontteja ja rakennustöitä. Olemme olleet mukana useissa erikokoisissa toimisto- ja asuntorakentamis- sekä saneerauskohteissa. Olemme valtakunnallinen toimija, vaikkakin pääpaino on Etelä-Suomen alueella. Toimistomme sekä kalustovarikkomme sijaitsevat Helsingin Tattariharjussa.

Web-osoite: http://rl.fi Työnantaja: Suomen Rakennuslogistiikka Oy Sijainti: Valuraudantie 14, 00700 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Resurssipäällikkö, Sami Mäkeläinen Hakemukset: rekry@rl.fi Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Valuraudantie 14, 00700 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Rakennuslogistiikka Oy Y-tunnus 0972456-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies/tilaelementtiasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Rakennuslogistiikka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Valuraudantie 14, 00700 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa