Duunitori suosittelee
Automyyjiä

Osuuskauppa Hämeenmaa

Hämeenlinna

Student Worker for Accenture Finland Marketing & Communications

Accenture

Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tampereelle

Adecco Finland

Finland

Technical Support

BMW Group

Sweden

Electrical Supervisor OL3 site

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 15.12.2014

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vapaaehtoisia Reddie Kids -ohjaajia Reddie Kids on Punaisen Ristin varhaisnuorten (7–12-vuotiaiden) kerho. Kerhossa lapset tutustuvat leikkien avulla Punaisen Ristin arvoihin ja toimintaan. Ohjaaja vastaa kerhon toiminnasta. Hän suunnittelee pelit ja leikit ja etsii kiinnostuneet kerholaiset. Reddie Kids -ohjaajalla on paljon vastuuta, mutta apua saa tarvittaessa paikallisosastosta. Kerhonohjaajana sinulla on mahdollisuus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Norway musiikki- ja viihdealan tehtävät Sweden musiikki- ja viihdealan tehtävät Finland järjestöjen työpaikat Norway järjestöjen työpaikat Sweden järjestöjen työpaikat Finland musiikki- ja viihdealan tehtävät järjestöjen työpaikat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Punainen Risti Y-tunnus 0116988-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vapaaehtoistoimintaa Reddie Kids -ohjaajana, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 15.12.2014 ja sen on julkaissut Suomen Punainen Risti. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus