Duunitori suosittelee
Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 15.12.2014

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vapaaehtoisia päihdeneuvojia Punaisen Ristin päihdetyön vapaaehtoiset kiertävät kouluissa ja festareilla tai liikkuvat katupartioissa kertoen päihteiden haitoista. Jos olet seurallinen, pidät nuorista ja tykkäät jutella ihmisten kanssa, sopisit hyvin vapaaehtoiseksi päihdetyöntekijäksi. Punainen Risti tarjoaa ilmaisen päihdeneuvojakurssin ennen toiminnan aloittamista Vapaaehtoiset kertovat päihteiden haitoista ja rohkaisevat tarvittaessa käyttäjiä hakeutumaan hoitoon. Lisätietoa toiminnasta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja järjestöjen työpaikat Norway järjestöjen työpaikat Sweden järjestöjen työpaikat Finland asiakasneuvonta Norway asiakasneuvonta Sweden asiakasneuvonta Finland järjestöjen työpaikat asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Punainen Risti Y-tunnus 0116988-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vapaaehtoistoimintaa päihdeneuvojana, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 15.12.2014 ja sen on julkaissut Suomen Punainen Risti. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus