Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Hyötyajoneuvomyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Työpaikkakuvaus

Vapaaehtoisia omaishoitajien tukijoita
 
Kiinnostaisiko sinua toiminta omaishoitajien kanssa? Haluaisitko oppia uutta, hyödyntää erityisosaamistasi ja tuoda hyvää mieltä? Toiminta omaishoitajien kanssa voi olla melkein mitä tahansa: kokkausta, opiskelua, maalaamista, käyntejä taidenäyttelyihin… vain mielikuvitus on rajana. Punaisen Ristin aluetyöntekijät tukevat, kouluttavat ja auttavat uusia vapaaehtoisia ja paikallisosastoja kehittämään omaishoitajien hyvinvointia tukevaa toimintaa.
Lisätietoa toiminnasta
 
Uranus tukee Suomen Punaisen Ristin toimintaa ilmoittamalla järjestön vapaaehtoispaikoista nettisivuillaan ilmaiseksi.________________________________________________________________________________
Suomen Punainen Risti

Työnantaja: Suomen Punainen Risti Sijainti: Useita paikkakuntia, Suomi Ilmoitus jätetty: 15.12.2014 Haku päättyy: 31.12.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Punainen Risti Y-tunnus 0116988-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vapaaehtoiseksi omaishoitajien tukijoiksi, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 15.12.2014 ja sen on julkaissut Suomen Punainen Risti. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland , osoitteessa Useita paikkakuntia, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa