Duunitori suosittelee
Painting Manager OL3 Site

Adecco Finland

Finland

DevOps Engineer

Hubchat Community Oy

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 15.12.2014

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vapaaehtoisia Kontti-kierrätystavarataloihin Vapaaehtoistyötä Kontissa teet tavallisen ihmisen taidoin eli oman osaamisen mukaan. Kontin vapaaehtoisena voit käydä töissä oman aikataulusi mukaisesti. Kontit ovat Punaisen Ristin kierrätystavarataloja, joissa myydään lahjoituksena saatua tavaraa. Konttien tuotto käytetään Punaisen Ristin avustustyöhön Suomessa ja maailmalla. Kontissa voit olla tärkeä linkki Punaisen Ristin auttamisen ketjussa. Lisätietoa toiminnasta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja järjestöjen työpaikat Norway järjestöjen työpaikat Sweden järjestöjen työpaikat Finland järjestöjen työpaikat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Punainen Risti Y-tunnus 0116988-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vapaaehtoiseksi Kontti-kierrätystavarataloon, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 15.12.2014 ja sen on julkaissut Suomen Punainen Risti. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus