Duunitori suosittelee
Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

Order Managers for Contract Closure

Adecco Finland

Finland

Ratkaisumyyjä - RPA systems

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Ilmoitus jätetty 15.12.2014

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vapaaehtoisia humanitaarisen oikeuden toimintaan Humanitaarisen oikeuden vapaaehtoistoiminnan tarkoituksena on toteuttaa yhtä Punaisen Ristin keskeisistä tehtävistä – kertoa sodan säännöistä. Eri puolilla maata toimii humanitaarisen oikeuden vapaaehtoisryhmiä, jotka järjestävät luentoja, tutustumisretkiä, tempauksia ja koulutuksia. Osallistua voi myös netin välityksellä. Punaisessa Ristissä voit halutessasi voit opiskella aiheen asiantuntijaksi. Lisätietoa toiminnasta Uranus tukee ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja järjestöjen työpaikat Norway järjestöjen työpaikat Sweden järjestöjen työpaikat Finland järjestöjen työpaikat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Punainen Risti Y-tunnus 0116988-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vapaaehtoiseksi humanitaarisen oikeuden toiminnan pariin, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 15.12.2014 ja sen on julkaissut Suomen Punainen Risti. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus