Duunitori suosittelee
SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Vapaaehtoisia hiv- ja aids-toimintaan
 
Punaisen Ristin hiv- ja aids-työn vapaaehtoiset kertovat terveysasioista esimerkiksi festareilla ja kouluissa. Vaihtoehtoisesti vapaaehtoiset voivat päivystää Punaisen Ristin neuvontapuhelimessa. Tai miksei vaikka molempia. Vapaaehtoiseksi pääset suorittamalla Punaisen Ristin järjestämän, ilmaisen hiv- ja aids-työn vapaaehtoiskurssin.
Vapaaehtoiseksi neuvontapuhelimeenVapaaehtoiseksi koulu- ja festarivierailuilleVapaaehtoiseksi Pluspisteeseen
Lisätietoa toiminnasta
 
Uranus tukee Suomen Punaisen Ristin toimintaa ilmoittamalla järjestön vapaaehtoispaikoista nettisivuillaan ilmaiseksi._______________________________________________________________________________
Suomen Punainen Risti

Työnantaja: Suomen Punainen Risti Sijainti: Useita paikkakuntia, Suomi Hakemukset: http://www.uranus.fi/tyopaikat/nayta/vapaaehtoiseksi-hiv-ja-aids-toiminnan-pariin-suomen-punainen-risti/46076 Ilmoitus jätetty: 15.12.2014 Haku päättyy: 31.12.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Punainen Risti Y-tunnus 0116988-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vapaaehtoiseksi hiv- ja aids-toiminnan pariin, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 15.12.2014 ja sen on julkaissut Suomen Punainen Risti. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland , osoitteessa Useita paikkakuntia, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa