Duunitori suosittelee
Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 15.12.2014

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vapaaehtoisia hiv- ja aids-toimintaan Punaisen Ristin hiv- ja aids-työn vapaaehtoiset kertovat terveysasioista esimerkiksi festareilla ja kouluissa. Vaihtoehtoisesti vapaaehtoiset voivat päivystää Punaisen Ristin neuvontapuhelimessa. Tai miksei vaikka molempia. Vapaaehtoiseksi pääset suorittamalla Punaisen Ristin järjestämän, ilmaisen hiv- ja aids-työn vapaaehtoiskurssin. Vapaaehtoiseksi neuvontapuhelimeenVapaaehtoiseksi koulu- ja festarivierailuilleVapaaehtoiseksi Pluspisteeseen Lisätietoa toiminnasta Uranus tukee Suomen Punaisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja järjestöjen työpaikat Norway järjestöjen työpaikat Sweden järjestöjen työpaikat Finland järjestöjen työpaikat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Punainen Risti Y-tunnus 0116988-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vapaaehtoiseksi hiv- ja aids-toiminnan pariin, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 15.12.2014 ja sen on julkaissut Suomen Punainen Risti. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus