Duunitori suosittelee
Vuoromestari

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00100 - Helsinki

Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Shopper Insights Manager

Lidl Suomi ky

Vantaa

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 15.12.2014

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vapaaehtoisia ensiapu- ja valmiustoimintaan Punainen Risti on varautunut siihen, että se on valmis auttamaan heti, kun jotain sattuu. Tätä kutsutaan valmiustoiminnaksi. Punainen Risti ylläpitää ensiapu- ja muita valmiusryhmiä joka puolella Suomea. Vapaaehtoinen voi valita tehtävänsä seuraavien joukosta: EnsiapuryhmäHenkisen tuen vapaaehtoinenRinnepäivystäjäSaaristopäivystäjä Lisätietoa toiminnasta Uranus tukee Suomen Punaisen Ristin toimintaa ilmoittamalla järjestön ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja järjestöjen työpaikat Norway järjestöjen työpaikat Sweden järjestöjen työpaikat Finland järjestöjen työpaikat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Punainen Risti Y-tunnus 0116988-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vapaaehtoiseksi ensiapu- ja valmiustoiminnan pariin, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 15.12.2014 ja sen on julkaissut Suomen Punainen Risti. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus