Duunitori suosittelee
Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Haemme Raahen vastaanottokeskukseen määräaikaiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa ajalle 24.10.-2016-31.3.2017.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn osana moniammatillista työtiimiä. Hoitajan tehtävä on vastata turvapaikanhakijoiden kokonaisvaltaisesta terveydenhuollosta ja ostopalvelujen koordinoinnista.

Web-osoite: http://rednet.punainenristi.fi/oulunpiiri Työnantaja: Suomen Punainen Risti, Oulun piiri Sijainti: Seminaarinkatu 8, 92100 RAAHE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 24.10.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tiina Alamäki, 040 516 2339, tiina.alamaki@vokki.fi Yhteydenotot arkipäivisin 8-16 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Seminaarinkatu 8, 92100 RAAHE

Yritystiedot

Toiminimi suomen punainen risti oulun piiri Y-tunnus 0210187-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Punainen Risti, Oulun piiri. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raahe , osoitteessa Seminaarinkatu 8, 92100 RAAHE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa