Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 190 kansallisesta yhdistyksestä ja osa maailmanlaajuista auttamisverkostoa.

Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirin toiminta-alue käsittää Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan sekä Keski-Suomen maakunnat. Piirin aluetoimistot sijaitsevat Seinäjoella ja Jyväskylässä.

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen VALMIUSPÄÄLLIKKÖÄ

Valmiuspäällikön tehtävänä on tukea ja kehittää Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirin auttamisvalmiutta sekä johtaa Punaisen Ristin koordinoiman Vapaaehtoisen pelastuspalvelun alueellista toimintaa piirin toiminta-alueella. Hän tekee yhteistyötä pelastus-, poliisi- sekä sosiaali- ja terveysviranomaisten kanssa.

Edellytämme hakijalta valmiustoiminta- ja järjestökokemusta, verkoston johtamistaitoa, yhteistyökykyä ja joustavuutta, soveltuvaa koulutusta, valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön, taitoa kouluttaa ja esiintyä, hyvää tietotekniikan osaamista ja viranomaisorganisaation tuntemusta. Erityisesti Vapaaehtoisen pelastuspalvelun hyvä tunteminen katsotaan eduksi. Työ edellyttää myös omaa autoa ja valmiutta matkustaa.

Hakijoita pyydetään esittämään toive työpisteen sijainnista joko Seinäjoella tai Jyväskylässä.

Web-osoite: https://rednet.punainenristi.fi/lansi-suomi Työnantaja: Suomen Punainen Risti Länsi-Suomen piiri Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Järjestöpäällikkö Jooel Niittynen p. 040 588 1988 19.10. klo 9-15 ja 25.10. klo 12-17 tai jooel.niittynen(a)punainenristi.fi Hakemukset: Hakemukset palkkatoivomuksineen 31.10.2016 mennessä otsikolla "valmiuspäällikkö" piirin järjestöpäällikkö Jooel Niittyselle osoitteeseen jooel.niittynen@punainenristi.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Punainen Risti Länsi-Suomen piiri Y-tunnus 0209403-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Valmiuspäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Punainen Risti Länsi-Suomen piiri. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa