Duunitori suosittelee
Osaava ostoreskontranhoitaja Espooseen

Adecco Finland

Finland

Lakimies

Metsähallitus, Vantaa / co MPS

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Senior Java Developer

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tampereelle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 190 kansallisesta yhdistyksestä ja osa maailmanlaajuista auttamisverkostoa. Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirin toiminta-alue käsittää Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan sekä Keski-Suomen maakunnat. Piirin aluetoimistot sijaitsevat Seinäjoella ja Jyväskylässä. Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen VALMIUSPÄÄLLIKKÖÄ Valmiuspäällikön tehtävänä on tukea ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja valtionhallinnon ja virastojen työpaikat järjestöjen työpaikat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Punainen Risti Länsi-Suomen piiri Y-tunnus 0209403-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Valmiuspäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Punainen Risti Länsi-Suomen piiri. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus