Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen Punainen Risti on osa kansainvälistä Punaista Ristiä. SPR on julkisoikeudellinen avustus- ja palvelujärjestö, jolla on toimintaa maamme jokaisessa kunnassa. Suomen Punaisen Ristin Kaakkois-Suomen piiri ylläpitää Mikkelin vastaanottokeskusta, joka tuottaa lakisääteisiä vastaanottopalveluja Suomeen tulleille turvapaikanhakijoille. Mikkelin vastaanottokeskuksessa on 250 asiakaspaikkaa. Haemme yhtä pakolaisohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Pakolaisohjaajan tehtäviin kuuluu mm. turvapaikanhakijoiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Mikkeli sosiaalityö Mikkeli musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Punainen Risti Kaakkois-Suomen piiri Y-tunnus 1026559-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pakolaisohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Punainen Risti Kaakkois-Suomen piiri. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Mikkeli . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus