Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Työpaikkakuvaus

Suomen Punainen Risti on osa kansainvälistä Punaista Ristiä. SPR on julkisoikeudellinen avustus- ja palvelujärjestö, jolla on toimintaa maamme jokaisessa kunnassa. Suomen Punaisen Ristin Kaakkois-Suomen piiri ylläpitää Mikkelin vastaanottokeskusta, joka tuottaa lakisääteisiä vastaanottopalveluja Suomeen tulleille turvapaikanhakijoille. Mikkelin vastaanottokeskuksessa on 250 asiakaspaikkaa.

Haemme yhtä pakolaisohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Pakolaisohjaajan tehtäviin kuuluu mm. turvapaikanhakijoiden majoitus, ohjaus, opastus ja neuvonta, viranomaisyhteistyö, päivystystehtävät, asiakkaiden kuljettaminen sekä muu monipuolinen asiakastyö.
Toimenkuva määritellään tarkemmin valitun henkilön osaamisalueiden perusteella.

Katsomme eduksi koulutuksen ja työkokemuksen sosiaali- ja terveysalalta. Edellytämme hyvää englannin kielen taitoa, hyviä atk-taitoja sekä B-ajokorttia.

Mikkelin vastaanottokeskuksessa tehdään 2-vuorotyötä.

Web-osoite: http://kaakkois-suomi.punainenristi.fi Työnantaja: Suomen Punainen Risti Kaakkois-Suomen piiri Sijainti: Suonsaarentie 33, 50170 MIKKELI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: heti/sop.mukaan Yhteystiedot: Tiedustelut Heikki Väätämöinen p. 040 179 4391 tai Kari Haikarainen p. 040 867 7571 Hakemukset: Hakemukset ja CV sähköpostilla 31.10. mennessä osoitteeseen heikki.vaatamoinen@redcross.fi. Hakemuksessa on mainittava, milloin hakija voi ottaa toimen vastaan sekä palkkatoivomus. Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Suonsaarentie 33, 50170 MIKKELI

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Punainen Risti Kaakkois-Suomen piiri Y-tunnus 1026559-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pakolaisohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Punainen Risti Kaakkois-Suomen piiri. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mikkeli Province , osoitteessa Suonsaarentie 33, 50170 MIKKELI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa