Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Imatran vastaanottokeskus on sosiaalialan laitos, joka tuottaa lakisääteisiä vastaanottopalveluja Suomeen tulleille turvapaikanhakijoille. Imatran vastaanottokeskuksessa on 330 asiakaspaikkaa. Haemme kahta pakolaisohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Pakolaisohjaajan tehtäviin kuuluu mm. turvapaikanhakijoiden majoitus, ohjaus, opastus ja neuvonta, viranomaisyhteistyö, päivystystehtävät, asiakkaiden kuljettaminen sekä muu monipuolinen asiakastyö. Toimenkuvat määritellään tarkemmin valittujen henkilöiden osaamisalueiden perusteella.

Katsomme eduksi koulutuksen ja työkokemuksen sosiaali- ja terveysalalta. Edellytämme hyvää englannin kielen taitoa, hyviä atk-taitoja sekä B-ajokorttia.

Imatran vastaanottokeskuksessa tehdään vuorotyötä. Työpäivät ovat keskimäärin 12 tunnin mittaisia.

Web-osoite: http://kaakkois-suomi.punainenristi.fi Työnantaja: Suomen Punainen Risti Kaakkois-Suomen piiri Sijainti: Siitolankatu 1, 55120 IMATRA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti/sop.mukaan Yhteystiedot: Tiedustelut Lauri Perälä p. 040 860 1366 tai Arja Hakalisto p. 040 860 1042 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Siitolankatu 1, 55120 IMATRA

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Punainen Risti Kaakkois-Suomen piiri Y-tunnus 1026559-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pakolaisohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Punainen Risti Kaakkois-Suomen piiri. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Imatra , osoitteessa Siitolankatu 1, 55120 IMATRA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa