Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Imatran vastaanottokeskus on sosiaalialan laitos, joka tuottaa lakisääteisiä vastaanottopalveluja Suomeen tulleille turvapaikanhakijoille. Imatran vastaanottokeskuksessa on 330 asiakaspaikkaa. Haemme kahta pakolaisohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Pakolaisohjaajan tehtäviin kuuluu mm. turvapaikanhakijoiden majoitus, ohjaus, opastus ja neuvonta, viranomaisyhteistyö, päivystystehtävät, asiakkaiden kuljettaminen sekä muu monipuolinen asiakastyö. Toimenkuvat määritellään tarkemmin valittujen henkilöiden osaamisalueiden perusteella. Katsomme eduksi koulutuksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Imatra sosiaalityö Imatra musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö Imatra .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Punainen Risti Kaakkois-Suomen piiri Y-tunnus 1026559-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pakolaisohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Punainen Risti Kaakkois-Suomen piiri. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Imatra . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa