Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Haluatko työskennellä hyvässä ilmapiirissä, nuoressa ja energisessä porukassa? Mielellään työpaikassa josta on hyötyä myös tulevaisuutesi kannalta?

Katso rekryvideomme täältä: https://www.youtube.com/watch?v=9Tu71M1H0DI&feature=youtu.be

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 189 kansallisesta yhdistyksestä. Hankimme varoja auttaaksemme heikoimmassa asemassa olevia ihmisiä kotimaassa ja ulkomailla. Työtämme ohjaavat arvot ovat inhimillisyys, tasapuolisuus, puolueettomuus, riippumattomuus, vapaaehtoisuus, ykseys ja yleismaailmallisuus.

Saatat tuntea kotimaan työtämme esim. ensiapukurssiemme, ystävätoimintamme tai vaikkapa nuoria auttavien turvatalojemme kautta. Kansainvälinen avustustyömme on näkynyt sinulle varmasti myös. Esim. kenttäsairaalan turvin voimme viedä elintärkeitä sairaanhoito- ja terveyspalveluja katastrofialueille. Avun ketju alkaa lahjoittajasta, tule ja auta hankkimalla lisää kuukausilahjoittajia.

Odotamme sinua iloiseen ja rentoon tiimiimme. Parhaille hakijoille meillä on tarjota työ, jolle ei löydy vertaistaan, työ joka ei päästä helpolla, mutta antaa sitäkin enemmän.

Saat tehdä vuoroja joustavasti 2-5 kpl viikossa ilta-aikaan esim. klo 16-20 tai klo 15-20.

Tarjoamme työstä kahdesti kuussa maksettavaa palkkaa 11,13 € tunnissa + 9 % lomakorvauksen sekä 15 % iltalisän klo 18 jälkeen. Lisäksi Punaisen Ristin työntekijänä voit myös maksutta osallistua ensiapukoulutuksiimme - tästä on hyötyä Sinulle ja mahdollisesti muillekin lähelläsi oleville tulevaisuudessa.

Teemme varainhankintaa ostoskeskuksissa ja ovilla.

Suomen Punaisen Ristin työntekijänä pääset seuraamaan aitiopaikalta järjestön työtä. Tukenasi työssä on kokenut koordinaattori ja tiiminvetäjä, jotta pääset hyvin mukaan ja saat kattavan, jatkuvan koulutuksen.

Opit paljon itsestäsi vuorovaikuttajana, voit kehittää jo olemassa olevia vuorovaikutustaitojasi, tämä työ opettaa vaikka takanasi olisi pitkä ja laaja työ- ja elämänkokemus.

Sinulta odotamme reilua ja positiivista mieltä, sitkeyttä ja sinnikkyyttä. Tehtäväsi on antaa kasvot ja ääni järjestölle ja kertoa jokaiselle työstämme. Tällä tavoin saamme uusia kuukausilahjoittajia joiden turvin hyvä työmme jatkuu.

Odotamme innolla hakemustasi, joka voi olla vapaamuotoinen, lyhyt ja ytimekäs; sinun näköisesi.

Mainitse myös, kuinka paljon työtä (tuntia / vko, ilta) olet valmis tekemään.

Kaikki hakemukset käsitellään.

Lisätietoja: ruut.karhunen@redcross.fi / 040 6527372

Web-osoite: http://www.punainenristi.fi Työnantaja: Suomen Punainen Risti Sijainti: Tehtaankatu 1a, 00140 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Ruut Karhunen, ruut.karhunen@redcross.fi, 040 6527372 Ilmoitus jätetty: 08.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tehtaankatu 1a, 00140 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Punainen Risti Y-tunnus 0116988-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varainhankkija ja tiiminvetäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.08.2016 ja sen on julkaissut Suomen Punainen Risti. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Tehtaankatu 1a, 00140 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa