Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rekry: Kaksi Web Developeria haussa! Nyt kun sain huomiosi, kerron sinulle mitä seuraavaksi tapahtuu. Kerron ensimmäisenä meistä, sen jälkeen sinusta. Sinä tunnistat itsesi ja toimitat meille hakemuksen. Sitten lennämme yhdessä juhlimaan asiakkaidemme onnistumisia. Fulmore on markkinointitoimisto, joka syntyi Mainostoimisto Spymin ja liiketoiminnan kehittämisyhtiö Clients' Finlandin yhdistyessä. Olemme erikoistuneet asiakkaidemme markkina-aseman ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Jyväskylä ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Jyväskylä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Pienyrittäjäin Mainostoimisto Oy Y-tunnus 2165179-3 Toimiala Mainostoimistot Rinnakkaistoiminimet SPYM.fi, Spym Extreme

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Web-developer, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Pienyrittäjäin Mainostoimisto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa