Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rekry: Kaksi Web Developeria haussa! Nyt kun sain huomiosi, kerron sinulle mitä seuraavaksi tapahtuu. Kerron ensimmäisenä meistä, sen jälkeen sinusta. Sinä tunnistat itsesi ja toimitat meille hakemuksen. Sitten lennämme yhdessä juhlimaan asiakkaidemme onnistumisia. Fulmore on markkinointitoimisto, joka syntyi Mainostoimisto Spymin ja liiketoiminnan kehittämisyhtiö Clients' Finlandin yhdistyessä. Olemme erikoistuneet asiakkaidemme markkina-aseman ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Jyväskylä ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Fulmore Oy Y-tunnus 2165179-3 Toimiala Mainostoimistot Rinnakkaistoiminimet SPYM.fi, Spym Extreme, Fulmore Europe, Fulmore Finland, Fulmore Global, Fulmore Nordic, Mainostoimisto Spym, Suomen Pienyrittäjäin Mainostoimisto

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Web-developer, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Pienyrittäjäin Mainostoimisto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus