Duunitori suosittelee
Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Rekry: Kaksi Web Developeria haussa!

Nyt kun sain huomiosi, kerron sinulle mitä seuraavaksi tapahtuu. Kerron ensimmäisenä meistä, sen jälkeen sinusta. Sinä tunnistat itsesi ja toimitat meille hakemuksen. Sitten lennämme yhdessä juhlimaan asiakkaidemme onnistumisia.

Fulmore on markkinointitoimisto, joka syntyi Mainostoimisto Spymin ja liiketoiminnan kehittämisyhtiö Clients' Finlandin yhdistyessä. Olemme erikoistuneet asiakkaidemme markkina-aseman vahvistamiseen nykyaikaisen markkinointiviestinnän keinoin. Hiljattain kirjoitimme omalle tarinallemme seuraavan luvun otsikon: KASVU. Kasvua tarjoilemme asiakkaillemme, kasvua ahmivat työntekijämme ja firma tekee kasvua siinä sivussa. Innostuimme.

Tämän kaiken kasvuhypen keskellä huomasimme toimiston nurkassa tyhjiä tuoleja, jotka kuuluvat kahdelle www-kehittäjälle. Toisella istuu toivottavasti vuoden päästä verkkosivuteknologioidemme kehittämisestä vastaava asiantuntija, toisella jatkuvasti osaamistaan kasvattava web tech -mastermind.

Sitten muutama asia sinusta:

Olet etsimämme henkilö, jos olet työskennellyt näppäimistön ääressä muutenkin kuin koulussa. Ystäviäsi ovat HTML-, CSS- ja JavaScript-teknologiat ja laajempaan kaveripiiriin kuuluvat WordPress, Joomla ja Drupal. Olet vähintään heippatuttu PHP-frameworkien ja Linux-palvelinympäristöjen kanssa. Muitakin kavereita saat kantaa taloon mukanasi, ja firman puolesta tulee reilu parikymmentä loistavaa markkinoinnin huippuosaajaa - ja lisää palkataan koko ajan.

Jos pakkaat jo laukkuasi, me haluamme ostaa 8 tuntia aikaasi viitenä päivänä viikossa.

Rahallisen korvauksen lisäksi tarjoamme:
- Tarvitsemasi työkalut
- Tuen työsi onnistumiseen
- Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja kasvattaa osaamistasi
- Hyvät edut rahapalkan lisäksi
- Rennon työyhteisön, jossa tehdystä työstä palkitaan ja onnistumisia juhlitaan
- Kehittyvän toimiston, jossa asioista puhutaan suoraan ja avoimesti - ja jossa ihmisten mielipiteillä on vaikutusta
- Tekemätöntä työtä Jyväskylässä - jatkuvasti uusia, kiinnostavia projekteja.

Vastaa tähän työpaikkailmoitukseen hakukoneystävällisellä, lukijalähtöisellä ja eri päätelaitteilla avautuvalla hakemuksella. (Jos haet heti, ehdit vielä mukaan pikkujoulureissuumme joka vietetään tuttuun tapaan ulkomailla.)

Jos olet muuttamassa Jyvässeudulle muualta, autamme mielellämme asunnon etsimisessä ja uuden elämän perustamisessa kaupunkiin. Soita, niin jutellaan yksityiskohdista lisää.

Web-osoite: http://spym.fi Työnantaja: Suomen Pienyrittäjäin Mainostoimisto Oy Sijainti: Ahjokatu 14-16, 40320 JYVÄSKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tule mukaan! Lisätietoja avoimista työpaikoista voit kysellä tuotantopäällikkö Lauri Miettiseltä, puhelimitse 050 411 9241 tai sähköpostilla, osoitteessa lauri.miettinen@fulmore.fi. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi työnäytteiden ja palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekry@fulmore.fi viimeistään 31.10.2016 mennessä. Nopeus on valttia, sillä aloitamme rekrytointiprosessin välittömästi ensimmäisten hakemusten saavuttua. Hakemukset: Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi työnäytteiden ja palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekry@fulmore.fi viimeistään 31.10.2016 mennessä. Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ahjokatu 14-16, 40320 JYVÄSKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Pienyrittäjäin Mainostoimisto Oy Y-tunnus 2165179-3 Toimiala Mainostoimistot Rinnakkaistoiminimet SPYM.fi, Spym Extreme

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

985 000 € 10 %

Liiketoiminnan tulos

56 000 € 195 %

Henkilöstö

11 11

Liikevoitto-%

6 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Web-developer, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Pienyrittäjäin Mainostoimisto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä , osoitteessa Ahjokatu 14-16, 40320 JYVÄSKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa