Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen Pankkiiriliike Oy on kotimainen räätälöityihin varainhoito- ja sijoitusratkaisuihin erikoistunut yritys, jonka historia ulottuu vuoteen 1997. Kauttamme sijoitettu asiakasvarallisuus on noin 3 Mrd euroa. Suomen Pankkiiriliikkeen tytäryhtiöitä ovat Joutsen Rahoitus Oy, SP Kapitaali Oy ja SP Life Oy. Täydennämme Tampereen konttoriamme neljällä (4) Myynnin assistentilla. Keskeisimpänä tehtävänäsi on osaltasi ajanvarausjärjestelmästämme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Tampere hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Pankkiiriliike Oy Y-tunnus 1076418-6 Toimiala Arvopaperien ja raaka-ainesopimusten välittäminen Rinnakkaistoiminimet BH's tingikuluista.com, BH Broker House, Joutsen Corporate Finance, Joutsen Rahastoyhtiö, Joutsen Varainhoito, Suomen Pankkiiriliike Corporate Finance, Suomen Pankkiiriliike Rahastoyhtiö, Suomen Pankkiiriliike Varainhoito

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynnin assistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Pankkiiriliike Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus