Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Projektipäällikkö

T.R.Björkbom-Trading Oy

Lauttasaari (00200)

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Suomen Pankkiiriliike Oy on kotimainen räätälöityihin varainhoito- ja sijoitusratkaisuihin erikoistunut yritys, jonka historia ulottuu vuoteen 1997. Kauttamme sijoitettu asiakasvarallisuus on noin 3 Mrd euroa. Suomen Pankkiiriliikkeen tytäryhtiöitä ovat Joutsen Rahoitus Oy, SP Kapitaali Oy ja SP Life Oy.

Täydennämme Tampereen konttoriamme neljällä (4) Myynnin assistentilla. Keskeisimpänä tehtävänäsi on osaltasi ajanvarausjärjestelmästämme vastaaminen. Kutsut sekä uusia ja potentiaalisia, että jo kanssamme asioivia asiakkaita maksuttomiin henkilökohtaisiin tapaamisiin neuvonantajiemme kanssa. Tehtävässäsi saat runsaasti arvokasta työkokemusta markkinoinnista ja myynnistä finanssi-alalla. Aiempi myynnin ja markkinoinnin työkokemus on eduksi. Alan kokemus ei silti ole välttämätöntä, sillä koulutamme tehtävään ja lisäksi tarjoamme jatkuvan tukemme työskentelyllesi.

Voit olla etsimämme henkilö, jos:

- Olet luontainen tuloksentekijä
- Sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot ja haluat toimia osana tiimiä
- Positiivisuus on sinulle luontaista
- Olet kilpailuhenkinen ja haasteet motivoivat sinua

Tarjoamme Sinulle:
- Palkitsevan ja vaihtelevan työn
- Hyvät etenemismahdollisuudet
- Alan parhaan tulospalkkausmallin
- Hyvän perehdytyksen

Jätä lyhyt hakemus itsestäsi sähköpostilla 30.10.2016 mennessä.

Web-osoite: http://www.suomenpankkiiriliike.fi Työnantaja: Suomen Pankkiiriliike Oy Sijainti: Hämeenkatu 26 A, 33200 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tiedustelut arkisin 09:00-10:00. Janne Autio / 0400 655 090 Hakemukset: janne.autio@suomenpankkiiriliike.fi Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hämeenkatu 26 A, 33200 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Pankkiiriliike Oy Y-tunnus 1076418-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynnin assistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Pankkiiriliike Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Hämeenkatu 26 A, 33200 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa