Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Finland

Varastotyöntekijä Helolle Hankoon

Adecco Finland

Finland

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Logistiikkatyöntekijä, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Helsinki

Etsimme Pakkaajia kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Muuttomies, Suomen Opiskelijamuutot, Helsinki TYÖNKUVAUS: Suomen Opiskelijamuutoissa nuorekas ja hyvä henkinen meininki. Haemme asiakaspalveluhenkisiä muuttoapumiehiä joukkoomme. Tulet toimimaan kokeneen muuttomiehen oikeana kätenä ja avustamaan muutoissa. Työt ovat keikkaluontoista ja painottuvat jokaisen kuukauden viimeiselle ja ensimmäiselle viikolle. Työt sopivat hyvin esimerkiksi kakkostyöksi tai opiskelijalle. Kohteet sijoittuvat pääasiassa pääkaupunkiseudun alueelle ja ovat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut logistiikka-alan työt Helsinki siivous, kotityö ja pesulapalvelut Helsinki muut logistiikka-alan työt siivous, kotityö ja pesulapalvelut .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Opiskelijamuutot Oy Y-tunnus 2576537-6 Toimiala Muuttopalvelut Rinnakkaistoiminimet Eazy Muutto, Suomen Vuokraboxi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muuttomies, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Opiskelijamuutot Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00810 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus