Duunitori suosittelee
Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen metsäkeskuksen tehtävänä on metsiin perustuvien elinkeinojen edistäminen, metsiä koskevan lainsäädännön toimeenpano ja metsätietoihin liittyvien tehtävien hoitaminen. Haemme Suomen metsäkeskukseen METSÄN- JA LUONNONHOIDON ASIAKASNEUVOJAA eteläiselle palvelualueelle, Hämeenlinnaan, Lahteen tai Helsinkiin Metsän- ja luonnonhoidon asiakasneuvojan tehtävät: - tekee tavoitteellista metsänomistaja-asiakkaisiin kohdistuvaa asiakastyötä, joka sisältää luonnonhoidon neuvontaa - ympäristötukisopimusten valmistelua - osallistuu ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiakasneuvonta Hämeenlinna määräaikainen Hämeenlinna asiakasneuvonta määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen metsäkeskus - Finlands skogscentral Y-tunnus 2440921-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, METSÄN- JA LUONNONHOIDON ASIAKASNEUVOJA, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen metsäkeskus - Finlands skogscentral. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus