Duunitori suosittelee
Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen metsäkeskuksen tehtävänä on metsiin perustuvien elinkeinojen edistäminen, metsiä koskevan lainsäädännön toimeenpano ja metsätietoihin liittyvien tehtävien hoitaminen. Haemme Suomen metsäkeskukseen METSÄN- JA LUONNONHOIDON ASIAKASNEUVOJAA eteläiselle palvelualueelle, Hämeenlinnaan, Lahteen tai Helsinkiin Metsän- ja luonnonhoidon asiakasneuvojan tehtävät: - tekee tavoitteellista metsänomistaja-asiakkaisiin kohdistuvaa asiakastyötä, joka sisältää luonnonhoidon neuvontaa - ympäristötukisopimusten valmistelua - osallistuu ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiakasneuvonta Hämeenlinna määräaikainen Hämeenlinna asiakasneuvonta määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen metsäkeskus - Finlands skogscentral Y-tunnus 2440921-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, METSÄN- JA LUONNONHOIDON ASIAKASNEUVOJA, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen metsäkeskus - Finlands skogscentral. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 13100 - Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus