Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kokki

Sokotel Oy

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme sosiaali- ja/tai diakoniatyön ammattilaista


Kiinnostaako työ Antwerpenissa, Zeebruggessa, Brysselissä, Luxemburgissa - Euroopan sydämessä?

Haaveiletko tekeväsi työtä maailmalla liikkuvien ja asuvien suomalaisten parissa ja kohtaavasi merenkulkijoita laivoilla? Haluatko kehittää innostavaa toimintaa ulkosuomalaisyhteisölle ja olla läsnä avuntarvitsijoita varten?

Tule mukaan innostuneeseen, iloiseen ja vauhdikkaaseen joukkoomme Benelux-maiden merimieskirkkoon!

Etsimme Belgian tiimiimme liikkuvaa sosiaalikuraattoria, jonka asemapaikka on Antwerpen.

Työskentelet moniammatillisessa tiimisissä, jonka tiimivastaavana on johtava sosiaalikuraattori ja jossa vastaat sosiaalityöstä Brysselin toimipisteen ulkopuolella. Työalueenasi on Belgia ja Luxemburg. Olet sosiaalityön ja/tai diakoniatyön ammattilainen ja sinulla on kykyä sekä kokemusta tehdä työtä itsenäisesti ja suunnitelmallisesti. Työotteeltasi olet monipuolinen, idearikas ja ihmisläheinen. Osaat verkostoitua ja sopeudut helposti uuteen ympäristöön.

Liikkuvan sosiaalikuraattorin tehtävä on uusi. Tehtävä vaatii sinulta taitoja kehittää uusia toimintamalleja, toimia itseohjautuvasti ja yhteisölähtöisesti sekä heittäytyä ennakkoluulottomasti vaihtuviin tilanteisiin.

Monipuoliseen tehtävänkuvaasi kuuluu:

merenkulkijatyö Belgian satamissa, painopisteinä Antwerpen ja Zeebrugge, tarpeen mukaan myös muissa Benelux-maiden satamissa
ulkosuomalaistyö Belgiassa Brysselin ulkopuolella
ulkosuomalaistyö Luxemburgissa, painopiste nuoriso- ja koulutyössä
erikseen sovittavat tehtävät Brysselin merimieskirkolla, painopisteinä lapsi- ja perhetyö, tapahtumaviikonloput sekä myyjäiset

Olet etsimämme henkilö, jos:
- olet koulutukseltasi sosiaali- ja/tai diakoniatyön ammattilainen
- sinulla on soveltuvaa työkokemusta vähintään kolme vuotta
- puhut sujuvaa suomea ja englantia
- sinulla on ajokortti ja rohkeutta ajaa suurkaupungissa sekä moottoriteillä
- It-taitosi ovat ajan tasalla ja olet innostunut viestimään some-kanavissa.
- jaat Merimieskirkon arvot ja toiminta-ajatuksen: http://www.merimieskirkko.fi/13-strategia

Muun kielitaidon, ulkomaan työkokemuksen sekä merenkulkumaailman tietotaidon katsomme eduksi.

Työ alkaa 15.1.2017 tai sopimuksen mukaan.

Ennen työn aloittamista on esitettävä hyväksytty työterveyshuollon lausunto. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät PALTAn kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan, jos olet Suomesta lähetetty työntekijä. Tehtävän vaativuusryhmä on 3. Merimieskirkko tarjoaa asuntoedun Suomesta lähetetylle työntekijälle. Tehtävän täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja:
johtaja Katri Oldendorff
puhelimitse +32-4757-28680
sähköpostilla: katri.oldendorff@merimieskirkko.fi

Hae tehtävää: http://www.merimieskirkko.fi/262-hakulomake
24.10.2016 klo 23.59 mennessä. Jatkoon päässeet kutsumme haastatteluun 9.-10.11.2016 Suomen Merimieskirkko ry:n keskustoimistolle, Albertinkatu 2, 00150 Helsinki.

Suomen Merimieskirkko ry on liikkuvien ihmisten kirkko. Arvomme ovat: vieraanvaraisuus, rohkeus ja vastuullisuus. Merimieskirkon missio on kohdata lähimmäisiä ulkomailla, Suomen satamissa ja laivoilla. Toiminnassamme rakennamme välittäviä yhteisöjä. Vuonna 2015 Merimieskirkko kohtasi kotimaan ja ulkomaan kirkoilla sekä laivakuraattorityössä yli 290 000 ihmistä.

Benelux-maiden suomalainen merimieskirkko toimii Alankomaissa, Belgiassa ja Luxemburgissa. Sillä on toimipaikat Rotterdamissa ja Brysselissä.
Benelux-maiden tiimissä on yhdeksän työntekijää, vuosivapaaehtoisia ja opiskelijoita sekä paikallisia vapaaehtoisia ja luottamushenkilöitä. Benelux-maiden merimieskirkkotyössä kohdattiin vuonna 2015 yli 55 000 ihmistä.

Web-osoite: http://www.merimieskirkko.fi Työnantaja: Suomen Merimieskirkko ry Sijainti: 1040 Bruxelles, Belgia Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 15.01.2017, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: johtaja Katri Oldendorff puhelin: +32-4757-28680 sähköposti: katri.oldendorff@merimieskirkko.fi Hakemukset: http://www.merimieskirkko.fi/262-hakulomake Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 1040 Bruxelles, Belgia

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Merimieskirkko ry Y-tunnus 0116968-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalikuraattori, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Merimieskirkko ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa 1040 Bruxelles, Belgia . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa