Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Ilmoitus jätetty 14.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

OLETKO MONITAITOINEN REMONTTIALAN AMMATTILAINEN? Etsimme meidän tiimiin uusia jäseniä, jos sinulla on kokemusta ja olet monitaitoinen remonttialan ammattilainen - ota yhteyttä meihin! Ammattikirvesmiehen koulutus, EA1 ja puhdasvesipassi on plussaa! Ajokortti, tulityökortti ja työturvallisuuskortti vaaditaan! Hakemukset ja lisätiedustelut: Puh: 0442007744 E-mail: asiakaspalvelu@meriittirakennus.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Helsinki talonrakennus Munkkivuori() puu- ja metallialan tehtävät Helsinki puu- ja metallialan tehtävät Munkkivuori() muut käsityöalan tehtävät Helsinki muut käsityöalan tehtävät Munkkivuori() talonrakennus puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät Helsinki Munkkivuori() .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Meriittirakennus Oy Y-tunnus 2086728-5 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Vihermeriitti, Suomen Eliittirakenne, Helsingin Meriittikiinteistöt, Meriittiputki

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies tai rakennuspuuseppä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Meriittirakennus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00380 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa