Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Suomen Lämpöikkuna Oy on valtakunnallinen, ikkuna- ja ovipalveluyritys. Olemme nyt vahvistamassa Lämpölux -myyntitiimiämme Vaasan alueella. Laadukkaat tuotteemme ja Lämpölux avaimet käteen -palvelumme lisää suosiotaan. Saneerausmarkkinoiden lähivuosien kasvu Suomessa lupaa meille hyvät näkymät menestyä entistä paremmin.

Palkkaamme nyt lisää aktiivisia henkilöitä myyntityöhön, ikkuna- ja ovimyyntitehtäviin. Aikaisempi myyntikokemus ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että olet ahkera, innostunut ja haluat oppia uuden ammatin. Ruotsin kielen taito on etu.

Lupaamme työhön koulutuksen, henkilökohtaisen perehdyttäjän ja todella hyvän ansiotason (2500-6000 euroa/kk). Sinun menestyksesi on myös meidän menestystä. Tässä on elämäsi tilaisuus!

Kysy lisää tai laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostiini!
Juha Vähäkoski, 045-3562015, juha.vahakoski@lampolux.fi

Katso lisää!
http://www.lampolux.fi/toihin

Web-osoite: http://www.lampolux.fi/ Työnantaja: Suomen Lämpöikkuna Oy Sijainti: Tiilitehtaankatu 25, 65100 VAASA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti / sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Juha Vähäkoski, 045-3562015, juha.vahakoski@lampolux.fi Hakemukset: juha.vahakoski@lampolux.fi Ilmoitus jätetty: 12.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tiilitehtaankatu 25, 65100 VAASA

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Lämpöikkuna Oy Y-tunnus 2127378-8 Toimiala Rauta- ja rakennustarvikkeiden yleisvähittäiskauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

29 423 456 € 117 %

Liiketoiminnan tulos

4 372 284 € 147 %

Henkilöstö

180 35

Liikevoitto-%

15 % 15 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Lämpöikkuna Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa , osoitteessa Tiilitehtaankatu 25, 65100 VAASA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa