Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 12.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen Lämpöikkuna Oy on valtakunnallinen, ikkuna- ja ovipalveluyritys. Olemme nyt vahvistamassa Lämpölux -myyntitiimiämme Vaasan alueella. Laadukkaat tuotteemme ja Lämpölux avaimet käteen -palvelumme lisää suosiotaan. Saneerausmarkkinoiden lähivuosien kasvu Suomessa lupaa meille hyvät näkymät menestyä entistä paremmin. Palkkaamme nyt lisää aktiivisia henkilöitä myyntityöhön, ikkuna- ja ovimyyntitehtäviin. Aikaisempi myyntikokemus ei ole välttämätöntä. Tärkeintä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Vaasa muut myymälätehtävät Vaasa myyjät ja kassahenkilöt Vaasa myyntialan tehtävät Vaasa myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Vaasa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Lämpöikkuna Oy Y-tunnus 2127378-8 Toimiala Rauta- ja rakennustarvikkeiden yleisvähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Lämpöikkuna Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus