Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

OSA-AIKAISIA MUUTTO- JA KALUSTEASENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ MUUTTOMIEHIÄ n.10 paikkaa KALUSTEASENTAJIA n. 5 paikkaa KULJETTAJIA n.5 paikkaa Suomen Lainalaatikko Oy on kotimaassa toimiva kotitalouksien ja yritysten muutto- ja tilamuutospalveluihin erikoistunut yritys. Palvelumme kattavat valtakunnan tällä hetkellä lähes 20 eri paikkakunnalla. Haemme pääkaupunkiseudulle kasvavaan joukkoomme lisää reippaita, luotettavia muuttomiehiä, autonkuljettajia ja kalusteasentajia osa-aikaiseen työhön ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Helsinki puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Lainalaatikko Oy Y-tunnus 0202186-8 Toimiala Muiden koneiden ja laitteiden vuokraus ja leasing Rinnakkaistoiminimet Vantaan Lainalaatikko, Vaasan Lainalaatikko, Porvoon Lainalaatikko, Porin Lainalaatikko, Oulun Lainalaatikko, Lahden Lainalaatikko, Kuopion Lainalaatikko, Kotkan Lainalaatikko, Jyväskylän Lainalaatikko, Helsingin Lainalaatikko, Espoon lainalaatikko, Lappeenrannan Lainalaatikko, Turun Lainalaatikko, Tampereen Lainalaatikko

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muutto-ja kalusteasennustyöntekijöitä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Lainalaatikko Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus