Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

SuPer on johtava sosiaali- ja terveydenhuollon toisen asteen tutkinnon suorittaneiden STTK:lainen ammattiliitto. Liitolla on yli 89 000 jäsentä, jotka työskentelevät julkisella ja yksityisellä sektorilla.

SuPerin sopimusedunvalvonta hakee

SOPIMUSASIANTUNTIJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Tehtävään sisältyy mm. jäsenten neuvominen työehtosopimuksiin ja työlainsäädäntöön liittyvissä asioissa, luottamusmiesten kouluttaminen ja osallistuminen työryhmätyöskentelyyn.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta, luottamusmiesjärjestelmän tuntemusta, kiinnostusta työmarkkinatoimintaan, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, esiintymiskykyä, aloitteellisuutta ja hyviä sosiaalisia taitoja sekä yhteistyökykyä. Arvostamme kuntasektorin yleisen työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES), sosiaali- ja terveysalan sekä työmarkkinoiden tuntemusta ja järjestökokemusta.

Työhön sisältyy matkustamista ja iltatyöskentelyä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän sekä kilpailukykyiset työsuhteen ehdot.

Web-osoite: http://www.superliitto.fi Työnantaja: Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer ry Sijainti: Ratamestarinkatu 12, 00520 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa edunvalvontajohtaja Anne Sainila-Vaarno sähköpostitse anne.sainila-vaarno@superliitto.fi. Hakemukset: Pyydämme lähettämään hakemuksen palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelon viimeistään 25.10.2016 mennessä osoitteella: https://my.surveypal.com/edurek1016 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ratamestarinkatu 12, 00520 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Lähi- ja Perushoitajaliitto SuPer ry Y-tunnus 0202095-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sopimusasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Ratamestarinkatu 12, 00520 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa