Duunitori suosittelee
Lakimies

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SuPer on johtava sosiaali- ja terveydenhuollon toisen asteen tutkinnon suorittaneiden STTK:lainen ammattiliitto. Liitolla on yli 89 000 jäsentä, jotka työskentelevät julkisella ja yksityisellä sektorilla. SuPerin edunvalvontayksikön yksityissektori hakee määräaikaista LAKIMIESTÄ 4.8.2017 saakka Työ on kokopäivätyö. Edellytämme hakijoilta oikeustieteen kandidaatin/maisterin tutkintoa, valmiutta ja kiinnostusta monipuolisiin järjestötehtäviin sekä aitoa innostusta yksityissektorin edunvalvontaan. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lakimiehet, tuomarit Helsinki lakimiehet, tuomarit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Lähi- ja Perushoitajaliitto SuPer ry Y-tunnus 0202095-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lakimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus