Duunitori suosittelee
Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen Kuntotekniikka Oy on yksi maan johtavia väyläverkon kunnonhallinnan kehittäjiä ja asiantuntijoita. Kykymme tunnistaa tilaajan todellinen tarve sekä sopeuttaa ja optimoida kunnonhallintaan käytettävissä olevat varannot, luetaan asiakkaidemme antaman palautteen perusteella vahvuuksiimme. Toimintamme laajentuessa haemme riveihimme lisää "ihmeiden" tekijöitä. Nyt haemme infratekniikan liiketoimintasektorille tulevaisuuden projektipäällikköä Jyväskylään perustettavaan toimipisteeseen. Tulevaisuuden projektipäällikön tehtävässä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Rovaniemi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Rovaniemi rakennusala Rovaniemi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Rovaniemi rakennussuunnittelu Rovaniemi hallinto, yleiset toimistotyöt teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät rakennusala työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus rakennussuunnittelu Rovaniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Kuntotekniikka Oy Y-tunnus 2514272-6 Toimiala Yhdyskuntasuunnittelu Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusinsinööri/ Projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Kuntotekniikka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa