Duunitori suosittelee
Customer Consultant

Sana Pharma Marketing Services Oy co. Studentwork

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuntaliitto hakee Alueet ja yhdyskunnat -yksikköön yhdyskuntatekniikan asiantuntijaa. Yhdyskuntatekniikan asiantuntija toimii kuntien infran rakennuttamiseen ja kunnossapitoon sekä teknisen sektorin hankintoihin liittyvissä edunvalvonnan, palvelun ja kehittämisen vaativissa asiantuntijatehtävissä. Hän osallistuu tiiviisti alan kehittämiseen ja muun muassa koordinoi kuntien teknisen sektorin kehittämisen Kehto-foorumin toimintaa. Edellytämme - tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa - monipuolista kuntien ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Kuntaliitto Ry Y-tunnus 0926151-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yhdyskuntatekniikan asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Kuntaliitto ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa