Duunitori suosittelee
HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Tupakka-asiantuntija

Suomen Syöpäyhdistys

00101 - Helsinki

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

SAP-ratkaisukonsultteja

Cerion

Turku

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuntaliitto hakee Alueet ja yhdyskunnat -yksikköön yhdyskuntatekniikan asiantuntijaa. Yhdyskuntatekniikan asiantuntija toimii kuntien infran rakennuttamiseen ja kunnossapitoon sekä teknisen sektorin hankintoihin liittyvissä edunvalvonnan, palvelun ja kehittämisen vaativissa asiantuntijatehtävissä. Hän osallistuu tiiviisti alan kehittämiseen ja muun muassa koordinoi kuntien teknisen sektorin kehittämisen Kehto-foorumin toimintaa. Edellytämme - tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa - monipuolista kuntien ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Kuntaliitto Ry Y-tunnus 0926151-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yhdyskuntatekniikan asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Kuntaliitto ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00101 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus