Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuntaliitto hakee Alueet ja yhdyskunnat -yksikköön yhdyskuntatekniikan asiantuntijaa. Yhdyskuntatekniikan asiantuntija toimii kuntien infran rakennuttamiseen ja kunnossapitoon sekä teknisen sektorin hankintoihin liittyvissä edunvalvonnan, palvelun ja kehittämisen vaativissa asiantuntijatehtävissä. Hän osallistuu tiiviisti alan kehittämiseen ja muun muassa koordinoi kuntien teknisen sektorin kehittämisen Kehto-foorumin toimintaa. Edellytämme - tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa - monipuolista kuntien ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Kuntaliitto Ry Y-tunnus 0926151-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yhdyskuntatekniikan asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Kuntaliitto ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa