Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan betonielementtien viimeistelijää. Työtehtäviisi kuuluu betonielementtien suunnitelmien mukaisuuden tarkistaminen, laaduntarkkailu sekä mahdollisten puutteiden korjaaminen. Lisäksi tärkeänä osana työtä on elementtien pinnan viimeistely. Myös elementtien lastaaminen kuuluu tehtäviisi. Aikaisempi kokemus rakennusalasta tai betonielementeistä katsotaan eduksi. Lisäksi työssä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi toivomme erittäin huolellista sekä vastuuntuntoista asennetta työhön sekä halua ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Turku tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Kovabetoni Oy Y-tunnus 0985726-2 Toimiala Betonituotteiden valmistus rakennustarkoituksiin

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu betoniteollisuuden prosessityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen kovabetoni oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus