Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Haetaan betonielementtien viimeistelijää.
Työtehtäviisi kuuluu betonielementtien suunnitelmien mukaisuuden tarkistaminen, laaduntarkkailu sekä mahdollisten puutteiden korjaaminen. Lisäksi tärkeänä osana työtä on elementtien pinnan viimeistely. Myös elementtien lastaaminen kuuluu tehtäviisi.

Aikaisempi kokemus rakennusalasta tai betonielementeistä katsotaan eduksi. Lisäksi työssä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi toivomme erittäin huolellista sekä vastuuntuntoista asennetta työhön sekä halua parantaa laatua yhteistyössä muiden kanssa.

Työnantaja: Suomen kovabetoni oy Sijainti: Tiemestarinkatu 7, 20360 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 12.09.2016, Tehtävä täytetään kun sopiva löytyy Yhteystiedot: Laakso Sähköposti kovabetoni@kovabetoni.fi Ilmoitus jätetty: 09.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tiemestarinkatu 7, 20360 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Kovabetoni Oy Y-tunnus 0985726-2 Toimiala Betonituotteiden valmistus rakennustarkoituksiin

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

4 306 924 € 13 %

Liiketoiminnan tulos

143 802 € -7 %

Henkilöstö

33 3

Liikevoitto-%

3 % -25 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu betoniteollisuuden prosessityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen kovabetoni oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Tiemestarinkatu 7, 20360 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa