Duunitori suosittelee
Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Toimistopäällikkö

Ecom Tilit Oy / co HRS Advisors

Turku

Technical Architect

Avarea

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Hyötyajoneuvomyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme osa-aikaista suomen kielen opettajaa Joensuun. Kurssimme ovat erikseen räätälöityjä yrityksille, joten valitun henkilön tulee olla luova kurssien suunnittelussa eri oppilaiden tarpeiden mukaan. Työ on itsenäistä ja siihen sisältyy oppimateriaalin tuottamista, mutta toimistomme tuki on käytettävissä. Valittu henkilö opettaa ulkomaalaisia kansainvälisissä tehtävissä toimivia henkilöitä Joensuussa. Etsimme suomea äidinkielenään puhuvaa henkilöä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Joensuu kielenopettajat Joensuu opettajat, lehtorit, professorit kielenopettajat Joensuu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suomen kielen opettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut C.C.Communication Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 80110 - Joensuu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa