Duunitori suosittelee
Data Engineer

Kuntarahoitus Oyj

00100 - Helsinki

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Kehittäjiä ainutlaatuiseen IT-projektiin, Nortal Oy

Studentwork

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Kesäharjoittelija, Dokumentointi, Espoo

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme osa-aikaista suomen kielen opettajaa Joensuun. Kurssimme ovat erikseen räätälöityjä yrityksille, joten valitun henkilön tulee olla luova kurssien suunnittelussa eri oppilaiden tarpeiden mukaan. Työ on itsenäistä ja siihen sisältyy oppimateriaalin tuottamista, mutta toimistomme tuki on käytettävissä. Valittu henkilö opettaa ulkomaalaisia kansainvälisissä tehtävissä toimivia henkilöitä Joensuussa. Etsimme suomea äidinkielenään puhuvaa henkilöä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Joensuu kielenopettajat Joensuu opettajat, lehtorit, professorit kielenopettajat .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suomen kielen opettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut C.C.Communication Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 80110 - Joensuu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus