Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme osa-aikaista suomen kielen opettajaa Joensuun. Kurssimme ovat erikseen räätälöityjä yrityksille, joten valitun henkilön tulee olla luova kurssien suunnittelussa eri oppilaiden tarpeiden mukaan. Työ on itsenäistä ja siihen sisältyy oppimateriaalin tuottamista, mutta toimistomme tuki on käytettävissä.

Valittu henkilö opettaa ulkomaalaisia kansainvälisissä tehtävissä toimivia henkilöitä Joensuussa. Etsimme suomea äidinkielenään puhuvaa henkilöä.

Toivomme aikaisempaa opetuskokemusta, mielellään aikuisopetuksesta. Opettajan tulee asua valmiiksi Joensuussa tai lähiseudulla, koska tunteja on vain muutamia viikossa eikä tehtävän vuoksi kannata muuttaa kauempaa. Ota yhteyttä sähköpostilla mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 30.10.2016.

Web-osoite: http://www.cc-communication.fi Työnantaja: C.C.Communication Oy Sijainti: 80110 JOENSUU Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: syksy 2016 Yhteystiedot: Todd Proctor info@cc-communication.fi Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 80110 JOENSUU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suomen kielen opettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut C.C.Communication Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 80110 - Joensuu , osoitteessa 80110 JOENSUU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa