Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen KattoCenter Oy etsii yksikönpäällikköä Olemme kasvava ja vakavarainen vesikattosaneerauksiin ja kattojen huoltoihin erikoistunut perheyhtiö. Viime vuonna liikevaihtomme oli noin 11 miljoonaa euroa ja työllistämme yli 130 työntekijää. Toimintamme on kasvussa ja etsimme vahvistusta ammattitaitoiseen tiimiimme. Haemme Tuusulan toimipisteeseen yksikönpäällikköä vastaamaan Suomen KattoCenterin toiminnasta, henkilöstöstä ja taloudesta Etelä-Suomen alueella. Tehtävänäsi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Tuusula päällikkötason positiot Tuusula .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen KattoCenter Oy Y-tunnus 2246688-0 Toimiala Rauta- ja rakennustarvikkeiden yleisvähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet LLK-Remontit, Päijänteen Mökkiremontit, Suomen Koti & Mökkikeskus, Suomen JulkisivuCenter

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yksikönpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Kattocenter Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus