Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Suomen KattoCenter Oy etsii yksikönpäällikköä

Olemme kasvava ja vakavarainen vesikattosaneerauksiin ja kattojen huoltoihin erikoistunut perheyhtiö. Viime vuonna liikevaihtomme oli noin 11 miljoonaa euroa ja työllistämme yli 130 työntekijää. Toimintamme on kasvussa ja etsimme vahvistusta ammattitaitoiseen tiimiimme.

Haemme Tuusulan toimipisteeseen yksikönpäällikköä vastaamaan Suomen KattoCenterin toiminnasta, henkilöstöstä ja taloudesta Etelä-Suomen alueella. Tehtävänäsi on lisäksi yksikön toiminnan kehittäminen sekä asiakassuhteiden luominen. Johdettavanasi on noin 60 hengen motivoitunut ja ammattitaitoinen tiimi.

Odotamme sinulta kääritään hihat ja ruvetaan hommiin -asennetta, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä. Olet myyntihenkinen ja asetat itsellesi ja tiimillesi kovat tulostavoitteet. Sinulla on tehtävään soveltuva rakennustekniikan koulutus tai vastaavaa työkokemusta sekä halua johtaa ihmisiä ja toimia esimiehenä.

Tarjoamme haastavan ja vaihtelevan tehtäväkokonaisuuden sekä kilpailukykyisen palkan. Pääset mukaan vahvasti kasvavalle toimialalle ja tekemään töitä rennossa ilmapiirissä huipputiimin kanssa.

Tarjoamme:
-Vastuulliset ja monipuoliset työtehtävät
-Hyvät tulevaisuuden näkymät kasvavalla alalla
-Erinomaiset työkalut työn toteuttamiseen
-Hyvän ja nuorekkaan tiimin
-Positiivisen ja kannustavan työilmapiirin
-Kilpailukykyisen palkan

Toimi nopeasti, sillä palkkaamme sopivan hakijan heti.

Mahdolliset kysymykset ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen: jarmo.mustonen(@) kattocenter.fi

Web-osoite: http://www.kattocenter.fi Työnantaja: Suomen Kattocenter Oy Sijainti: Louhostie 4, 04300 TUUSULA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jarmo Mustonen, 0104 231 552, jarmo.mustonen@kattocenter.fi Hakemukset: http://www.kattocenter.fi/fi/avoimet-tyopaikat/yksikonpaallikko-paakaupun Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Louhostie 4, 04300 TUUSULA

Yritystiedot

Toiminimi Suomen KattoCenter Oy Y-tunnus 2246688-0 Toimiala Rauta- ja rakennustarvikkeiden yleisvähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet LLK-Remontit, Päijänteen Mökkiremontit, Suomen Koti & Mökkikeskus, Suomen JulkisivuCenter

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

9 897 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

205 000 € -65 %

Liikevoitto-%

2 % -71 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yksikönpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Kattocenter Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula , osoitteessa Louhostie 4, 04300 TUUSULA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa