Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen KattoCenter Oy etsii myyntipäällikköä pääkaupunkiseudulle Suomen KattoCenter on kasvava ja vakavarainen vesikattosaneerauksiin ja kattojen huoltoihin erikoistunut perheyhtiö. Toimintamme on kasvussa ja etsimme vahvistusta ammattitaitoiseen tiimiimme. Pääkaupunkiseudun myyntipäällikkönä vastaat vesikattosaneerauksien myynnistä Itä-Uudenmaan alueella. Johdat, sparraat ja motivot myyntitiimiäsi jatkuvasti parempiin tuloksiin ja osallistut itsekin asiakastyöhön. Edellytämme sinulta oikeaa asennetta ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Tuusula myyntialan tehtävät Tuusula päällikkötason positiot myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen KattoCenter Oy Y-tunnus 2246688-0 Toimiala Rauta- ja rakennustarvikkeiden yleisvähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet LLK-Remontit, Päijänteen Mökkiremontit, Suomen Koti & Mökkikeskus, Suomen JulkisivuCenter

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Kattocenter Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus