Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme myynnin ammattilaisia Oletko kiinnostunut työtehtävästä, jossa pääset toteuttamaan ihmissuhdetaitoja ja samalla saat mahdollisuuden päästä tienaamaan hyvin? Oletko henkilö, joka rakastaa myymistä ja haluaa olla osana yritystä, jossa pääsee hyödyntämään taitojaan parhaalla mahdollisella tavalla? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö. Myynnin ammattilaisena pääset myymään korkealaatuisia äyriäistuotteita yksityisille asiakkaille ovelta ovelle-tekniikalla. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Turku myyjät ja kassahenkilöt Turku myyntialan tehtävät Turku myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Kala Auto Oy Y-tunnus 2047495-9 Toimiala Kalan, äyriäisten ja nilviäisten vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotimyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Kala Auto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus