Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme myynnin ammattilaisia Oletko kiinnostunut työtehtävästä, jossa pääset toteuttamaan ihmissuhdetaitoja ja samalla saat mahdollisuuden päästä tienaamaan hyvin? Oletko henkilö, joka rakastaa myymistä ja haluaa olla osana yritystä, jossa pääsee hyödyntämään taitojaan parhaalla mahdollisella tavalla? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö. Myynnin ammattilaisena pääset myymään korkealaatuisia äyriäistuotteita yksityisille asiakkaille ovelta ovelle-tekniikalla. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Turku myyntialan tehtävät Turku myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Kala Auto Oy Y-tunnus 2047495-9 Toimiala Kalan, äyriäisten ja nilviäisten vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotimyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Kala Auto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus