Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme myynnin ammattilaisia Oletko kiinnostunut työtehtävästä, jossa pääset toteuttamaan ihmissuhdetaitoja ja samalla saat mahdollisuuden päästä tienaamaan hyvin? Oletko henkilö, joka rakastaa myymistä ja haluaa olla osana yritystä, jossa pääsee hyödyntämään taitojaan parhaalla mahdollisella tavalla? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö. Myynnin ammattilaisena pääset myymään korkealaatuisia äyriäistuotteita yksityisille asiakkaille ovelta ovelle-tekniikalla. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Munkkiniemi() myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Munkkivuori() myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyntialan tehtävät Munkkiniemi() myyntialan tehtävät Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myyntialan tehtävät Munkkivuori() myyntialan tehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Kala Auto Oy Y-tunnus 2047495-9 Toimiala Kalan, äyriäisten ja nilviäisten vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotimyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Kala Auto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus